Strib Vinterfestival

4 vinterdage med varme, hygge og god musik - det har været mottoet for Strib Vinter Festival siden 1989.

Tilbage i 1989 stak en lille flok entusiastiske folkemusik-fans hovederne sammen og blev enige om, at der skulle være folkemusikfestival hvert år i februar på Strib Skole. 

”Efter en helt forrygende Vinter Festival i februar 2018, hvor publikum strømmede til og gav foreningen GUF sorte tal på bundlinjen, havde vi ikke optimisme nok til at forvente en gentagelse i 2019, selvom programmet endnu engang er spækket med fantastiske danske og udenlandske navne og selvom det selvfølgeligt er lagt an til at sælge til fuldt hus”, som GUF formand Jørgen Rahbek udtrykker det.

Partoutbilletterne med rabat blev, i modsætning til forventningen, udsolgt inden for en uge efter frigivelse.

Billetsalg: http://www.strib-vinterfestival.dk/billetter.html

Mange Festivalgæster møder trofast op år efter år, næsten uanset hvad der er på programmet. De køber billet fordi de ved at de altid får en god musikalsk oplevelse og en super hyggelig weekend med varme og godt humør. Salget af partout billetter til kampagnepris 695 kr + gebyr. (normalpris 775 kr. + gebyr) starter den 1. september løber indtil 31. oktober eller indtil alle 250 kampagnebilletter er solgt. Det tog i 2018 kun to uger forud for dette års Festival.

Festivalen løber af stabelen fra den 7. til den 10. februar. Det er som altid Strib Skole der lægger lokaler til musikere, lydfolk, festivalmedhjælpere, sponsorer, gæster og ikke mindst publikum.

Festivalens program i 2019 består af følgende kunstnere:

Teitur, Nive Nielsen and The Deer Children, Madison Violet, Pernille Rosendahl og band, Lis Sørensen Trio, Støjberg | Rauff Band, Sko & Torp, Signe Svendsen Band, Laura Mo, Nâ Leanai, Katinka, Toby Beard Band, Solsort Kvartet, Floating Sofa Quartet, The Shackleton Trio, Søren Krogh Band, TRIAS med Camilla Skjærbæk.

Og så er der på utallige opfordringer gensyn med Godsejernes Jazz band fra Middelfart der står på scenen til GULDKRONEN Frokostjazz, og uundværlige Denis McLauchlin der spiller i den Irske Pup.

Det egentlige billetsalg starter i år fredag den 23. november på www.strib-vinterfestival.dk

Glæd Jer til en varm oplevelse i en kold tid.

Del denne side

Opdateret af:

VisitMiddelfart mail@visitmiddelfart.dk
 

Kontakt

Adresse

Røjlemosevej 9
5500 Middelfart

Telefon

+45 23 20 82 50

Fakta

  • Type

    • Musik
    • Festival
    • Vinterferie

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7726549998
Latitude : 55.539023