Privat overnatning hos Wilfred Hedegaard

Fiskehuset Lillebælt er en ny ferielejlighed i et stråtækt bondehus fra 1852. Huset ligger i Erritsø ved Fredericia kun 100 meter fra Lillebælt hvor der er rigtig gode fiskemuligheder.

Er man til kystfiskeri er Lillebælt et af Danmarks absolut bedste steder. P.g.a. de kraftige strømforhold hvirvles bunden i bæltet op, smådyr spredes og bliver lette ofre for de mange forskellige fiskearter. I højsæsonen fanges der et pænt antal havørreder, hornfisk og makrel fra kysten både på flue og blink.

Lejligheden består af forgang, spisekøkken, opholdstue, soveværelse og badeværelse. Der er udgang til en terrasse i haven med tilhørende gril. I køkkenet hvor der er plads til en middag for 4 personer, er der glaskeramisk komfur, opvaskemaskine samt service til 4 personer.

I den hyggelige stue er der radio, tv samt trådløst internet. Sofaen kan slåes ud til en dobbeltseng med plads til 2 personer. Fra stuen er der udgang til terrassen hvor man passende kan grille dagens fangst. I soveværelset er der en dobbletseng og udgang til badeværelset med brus.

Fredericia og Erritsø ligger centralt i Danmark. 1 times kørsel fra grænsen, der er en time til Vesterhavet eller Århus og en lille time til Storebæltsbroen.

I Fredericia (ca. 10 min.) er der et stort badeland samt svømmehal. For de helt mindste er Madsby Legeland meget populært, med gratis adgang. Men også Den historiske miniby som er en smuk miniatureudgave af det gamle Frederica anno 1849.

En tur rundt på Fredericia Vold i historiens sus er absolut anbefalings værdigt.

I en afstand på 60km ligger Legoland i Billund samt Løveparken i Givskud (ca. 40 min).

Sportsmæssigt er der et kæmpe udbud, bl.a. findes der 3 golfbaner i en radius af 20 km: Fredericia, Kolding & Middelfart.

Er man mere til torsk og fladfisk arrangeres der dagligt ture på bæltet med kutter. Kutteren sejler både fra Fredericia og Strib (Fyn). Det er desuden muligt at leje joller på havnen i Strib.


Priser (4 pers.):

2.500 kr. pr. uge
500 kr. pr. dag - min. 2 nætter.

Priserne er eksl. sengelinned og håndklæder.

Rengøring 250,- kr (ved et ugesophold)

Ved leje på ugebasis: Ankomst Lørdag kl 14.00 - Afrejse Lørdag kl 10.00

Del denne side

Opdateret af:

VisitFredericia turisme@fredericia.dk
 

Kontakt

Adresse

Blåhøj 26
7000 Fredericia

Telefon

+45 75943446

Mobiltelefon

+45 22704762

Fakta

  • Faciliteter

    • Eget bad
  • Kapacitet

    • Kapacitet: Senge (4)

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7296946
Latitude : 55.5380521