Om Fredericia Shopping

Fredericia har mange af fine og hyggelige butikker i de fire stemningsfyldte gågader.

Fredericia Shopping repræsenterer medlemmer indenfor detailhandel, service og liberale erhverv. I fællesskab søger Fredericia Shopping at udvikle byen og skabe aktiviteter og events, så kunderne får nogle gode shoppingoplevelser.

Fredericia har det hele
Fredericia byder på shopping med udsigt til Lillebælt på den ene side og Fredericia Vold på den anden side. Gå på opdagelse i byens mange butikker og nyd en kop kaffe på en af de hyggelige caféer.

Aktiviteter for alle aldre
Henover året laver Fredericia Shopping forskellige aktiviteter, der passer til årets højtider og sæsoner.
4 til 5 gange om året afholdes Open By Night, hvor butikkerne holder åbent til kl. 22.00. Hvert år er der Sommerrock fredag i uge 22. Sommerrock er årets største begivenhed i Fredericia. Hele byen står på den anden ende. På Rådhusscenen præsenteres en række større danske navne, mens der på ikke færre end 7 andre scener rundt i byens præsenteres bands helt fra kl. 16 om eftermiddagen. Byens butikker bakker op med fede tilbud, dekorationer og opfindsom påklædning.

Den 5. juli er der aftenåbent i forbindelse med 6. juli-dagene, som fejres med pomp og pragt. I uge 35 afholder hele Trekantområdet Festuge, som afsluttes med Kulturnat om fredagen. Hele ugen byder på et hav af kulturelle oplevelser, som kulminerer om fredagen og ender i et fantastisk fyrværkeri kl. 22 midt i Fredericia. Og så er der selvfølgelig længe åbent og masser af tilbud på Black Friday, som er en amerikansk tradition danskerne i den grad har taget til sig.
Oplev Julebyen på Rådhuspladsen og de fine julehuse med keramik, glaskunst, kunsthåndværk, kolonialvarer, øl og vin og meget mere til juleindkøbene. Der uddeles gratis æbleskive og gløgg og Julemanden har også sit værksted, hvor mor eller far kan tage årets julefoto. Julebyen åbner officielt fredag 1. dec. 2017 kl. 15, hvor borgmesteren klipper den røde snor. Frem til kl. 18 er der forskellig underholdning, blandt andet fællesdans om juletræet.

Musik og underholdning
6-8 lørdage om året er der musik eller anden form for underholdning på Rådhuspladsen. Musik er altid med til at skabe en stemning og drage folk til. Underholdningen kan både være for voksne og børn.

Andre events
I september er der Fredericia Foreningsdag, hvor alle byens foreninger bydes ind til Rådhuspladsen, for at vise og fortælle, hvad netop deres forening har at tilbyde.
Efterårsferien byder på ”noget” for børn. Det varierer fra år til år, hvad aktiviteterne kan være. I slutningen af oktober har vi (u)hyggelig Halloween med hekse og monstre, uhygge og udklædning og til sidst et optog gennem gågaderne, hvor alle må deltage og årets bedste udklædning præmieres.

Facebook og hjemmeside
Følg os på facebook, hvor Fredericia Shopping hele tiden sørger for, at lægge begivenheder, info og opslag på.
Find også info om foreningen på hjemmesiden.

Billeder
Ved Fredericia Shoppings arrangementer kan der blive taget stemningsbilleder, som blandt andet kan anvendes i annoncer og på de sociale medier.

Bestyrelse
Formand Ole Mortensen, Miami
Mail: ole@miami.dk, mobil 28 83 08 70

Næstformand og Event Christina Østergaard, Le Noir
Mail: mail@lenoir.dk 

Kasserer Camilla Thomsen, Garn Klip & Styling
Mail: mail@garn7000.dk

Event Vathana Mahalingam, Ecco
Mail: eccofredericia@holstsko.dk

Bestyrelsesmedlem Helle Svaneborg, Vinspecialisten
Mail: vspf@pettinarolli.dk  

Bestyrelsesmedlem Daniel Hussmann
fredericiaisenkram@hotmail.com 

Suppleant Eva Mair, Mair’s Køkken
Mail: eva@mairs.dk

Suppleant Allan Riis, Føtex City
Mail: allan.riis@foetex.dk 

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitFredericia turisme@fredericia.dk
 

Kontakt

Adresse

Sønder Voldgade 10
7000 Fredericia

Mobiltelefon

+45 92150125

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7542734
Latitude : 55.56087999