Accomodatie

Many of the places are so close to the Little Belt that you are almost rocked to sleep by the waves. The choice ranges from “stately with high ceilings” to “basic cosiness with room for the whole family”. Choose from castles, hotels, campsites, holiday apartments, holiday cottages, B&B or perhaps a night under the stars at one of the many natural campsites.

Good night and sleep tight!

Hoteller mv. i Middelfart og Fredericia

Nyd ferien i en af områdets mange skønne lejligheder, hoteller, eller forkæl familien med et hyggeligt sommerhus, måske med spa og pool? De fleste er placeret tæt ved kysten, men ikke langt fra byen, så I både kan nyde strand- og bylivet.

Fredericia og Middelfart har en lang række muligheder for overnatning, bl.a.:
Hoteller
Campingpladser
Bed & Breakfast
Sommerhuse
Havne

Skal I holde konference i Middelfart eller Fredericia?
Gå til vores erhvervsside og se alle mulighederne ifm. afholdelse af konferencer og møder.

Hoteller

Overnatning på feriehotel i Middelfart og Fredericia - se de mange muligheder.

Campingpladser

Fredericia og Middelfart byder på fantastiske campingpladser, der alle ligger ved vandet, og med skønne og børnevenlige badestrande lige ned til Lillebælt eller Kattegat

Find accommodation

Booking.com

Special offers - accomodation - The Little Belt

Overnatning i naturen

Naturoplevelser ifm. overnatning

En overnatning i naturen kan være af primitiv karaktér, som overnatning på naturlejrplads eller i toppen af bøgeskovens træer, eller du kan vælge mere traditionel campingplads. Hav, skov og strand er de ord der bedst kendetegner campingpladserne i og ved Middelfart og Fredericia. Her er fred og ro, små grønne oaser, høj kvalitet med strand, og andre naturoplevelser lige uden for døren. Alle har en unik beliggenhed tæt ved vandet og med gode muligheder for lystfiskeri, badning, vandre- og cykelture.

Shelters_Hindsgavl Halvøen

Shelters, naturlejrpladser eller sov i trætoppen

Befinder du dig bedst under åben himmel med udsigt til stjernehavet og naturens lyde når du skal overnatte i naturen, så er der mange muligheder på Middelfart og Fredericias naturlejrpladser.