Spisesteder/Restauranter

Spisesteder, barer og byliv

Hold helt ferie og lad dig forkæle med god mad i områdets attraktive spisesteder

Vinterophold ved Lillebælt

Forkælelse ved Lillebælt for dig og en du holder af.

Vinterferien kan sagtens byde på mere end varm kakao og kælkeri på den lokale bakke. På et af Lillebælts hoteller er der sørget for både udsigt til et flot vinterlandskab og et kæmpe udvalg af spændende aktiviteter.

Hvorfor Lillebælt? Middelfart og Fredericia er fantastisk idylliske områder, indbydende uanset årstid, og perfekt at opleve i hvilken som helst ferie. Hotellerne i området komplimenterer omgivelserne, og bryster sig af professionelle medarbejdere og udsøgte madoplevelser. 

Blandt de højest vurderede hoteller til vinterferieophold

Områdets hoteller fortjener mangt og meget ros, og får det også, med god grund. For nyligt blev et stort udvalg af hotellerne placeret højt på TripAdvisor’s lister over de mest populære hoteller, men også listen over dem med den bedste service. 

Alle områdets hoteller tilbyder præcis den slags hyggelige, nærværende vinterferieophold, man kunne ønske. De har alle specielt unikke placeringer med pragtfulde udsigter til Lillebælts natur, f.eks. Comwell Kongebrogaarden med egen lystbådehavn lige ved siden af den gamle LillebæltsbroHotel Severin et stenkast fra stranden ved den nye LillebæltsbroHindsgavl Slot beliggende lige ved Dyreparken med bæltet i baghaven og følelsen af ægte landlig kro idyl hos Kryb-i-Ly. Få overblik over hotellerne nedenfor.

Vinterferieophold med masser af kultur og seværdigheder

Lillebælt er perfekt placeret centralt i Danmark – Der er lige langt til Århus og København. Det betyder også, at der er nemt overkommelige afstande til rigtig mange, rigtig spændende seværdigheder fra alle hoteller.

I det nære lokalområde er der rig mulighed for bl.a. at tage en gåtur væk fra hotellet, og bruge vinterferien gå på opdagelse i naturen, se udsigten på Bridgewalking 60 meter over vandet, fange aftensmaden i Lillebælt på fisketur, danse sig til varmen under Strib Vinterfestival, eller få kildet kunst-kultur-nerven på CLAY, Middelfarts museum for keramisk kunst. Du kan også tage på en guidet tur og opdage Fredericias spændende historie.

Har man mod på at køre lidt længere væk fra hoteller og byer, kan man opleve bl.a. Odense Zoo og Egeskov Slot på Fyn, samt LEGO House og Kongernes Jelling i Jylland.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte ophold.