Vandreture og løberuter

"Hindsgavl HalvØen er et af de steder vi altid vender tilbage til. Den har alt hvad der hører til en god vandretur. Skov, vand og masser af historie." Sådan udtaler Niels Staal Jensen, Formand for Dansk Vandrelaug på Fyn sig om vandreture på Hindsgavl HalvØen i Middelfart.

Er du til vandreture med masser af naturoplevelser, så er Middelfart og Fredericia det helt rigtige sted.

Velkommen til Lillebælt.

Vandreture på Hindsgavl halvøen

På de enkelte kort med vandreture er der afbilledet picnicsteder, afhentningssteder med madpakker (skal forudbestilles), toiletfaciliteter, og andre praktiske oplysninger.

Dyrehaver

I Hindsgavl Dyrehave finder du rådyr, dådyr, kronhjorte og masser af stier, som fører dig sikkert rundt i haven. I Fuglsang Skov er der udover en dyrehave med dåvildt, også en god legeplads til børnene.


Vandreruter og løbeture 1 - 5 km

Er du til vandreture med masser af naturoplevelser, så er Middelfart og Fredericia det helt rigtige sted.

Vandreruter og løbeture 5-10 km

Går vandreturen mod Fredericia eller Middelfart, så vil I få prægtige naturoplevelser med på vejen.

Vandreruter og løbeture 10+ km

Går vandreturen mod Fredericia eller Middelfart, så vil I få prægtige naturoplevelser med på vejen.

Guidede ture

Med udgangspunkt i Fredericias historiske bymidte, Middelfarts gamle bydel, eller den skønne natur, arrangeres der året rundt guidede ture for grupper.

Naturoplevelser i Fredericia/Middelfart

Naturen

Middelfart og Fredericia har naturoplevelser med udsigt til mere.

Madpakke/Sandwich

Madpakke/Sandwich

Køb den hos en af vores lokale slagtere, og få mad med på turen af høj kvalitet.

Overnatning i naturen

Naturoplevelser ifm. overnatning

En overnatning i naturen kan være af primitiv karaktér, som overnatning på naturlejrplads eller i toppen af bøgeskovens træer, eller du kan vælge mere traditionel campingplads. Hav, skov og strand er de ord der bedst kendetegner campingpladserne i og ved Middelfart og Fredericia. Her er fred og ro, små grønne oaser, høj kvalitet med strand, og andre naturoplevelser lige uden for døren. Alle har en unik beliggenhed tæt ved vandet og med gode muligheder for lystfiskeri, badning, vandre- og cykelture.

Campingpladser

Fredericia og Middelfart byder på fantastiske campingpladser, der alle ligger ved vandet, og med skønne og børnevenlige badestrande lige ned til Lillebælt eller Kattegat

Shelters_Hindsgavl Halvøen

Shelters, naturlejrpladser eller sov i trætoppen

Befinder du dig bedst under åben himmel med udsigt til stjernehavet og naturens lyde når du skal overnatte i naturen, så er der mange muligheder på Middelfart og Fredericias naturlejrpladser.