Spisesteder

Fredericia og Middelfart har en lang række spisesteder. På siden her kan du orientere dig om et udvalg af disse, hvad enten du søger restaurant, café eller take away. Hold helt ferie og lad dig forkæle med god mad i områdets attraktive spisesteder. Middelfart og Fredericia byder på alt fra gourmetrestauranter til caféer og take away. Lad dig inspirere her på siden eller gå en tur rundt i gaderne og lad dig friste af byernes mange spisesteder. 

I kan også nyde mad i verdensklasse på Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia, som i 2017 har modtaget en Michelin-stjerne.

Restauranter

På de mange restauranter i Fredericia og Middelfart, kan du spise dig mæt i lokale råvarer.

I Middelfart har f.eks. Comwell Kongebrogaarden tang fra Lillebælt på menukortet, Holms laver selv rygeost, og Den Hvide Dame på Hindsgavl Slot har egen produktion af grøntsager på menuen.

Lokale restauranter og kroer

Lokale Restauranter og Kroer

Herunder kan du se de lokale restauranter i Middelfart og Fredericia, hvor du spiser i den hyggelige gågade, midtby eller med udsigt over vandet og Lillebælt.

Café, bistro eller take away

Tag på café og nyd din kaffe med udsigt til Lillebælt. Fra Café Razz i Middelfart har du f.eks. udsigt til begge Lillebæltsbroerne. Du kan også tage plads på Cafe Mums' flydende terrasse i Gl. Havn i Fredericia og nyde synet Lillebælt og den nye bro i baggrunden. Er du mere til hyggelige gågader finder du også cafeer og restauranter i byens summende omgivelser i både Fredericia og Middelfart. Få inspiration fra menuerne her på siden, eller kom selv på besøg og oplev det. 

Barer og byliv

Barer og byliv

Er du til konference i Middelfart eller Fredericia, på ferie, eller lokal, så er der flere muligheder for en sjov aften i byen

Tilbud fra spisesteder