Shopping i Fredericia

I Fredericia finder du livlig stemning og masser af forretninger i byens gågader. Byen har mange specialforretninger og et stort og varieret udbud af varer.

Når indkøbene er overstået kan I nyde byens stemning på en af byens mange caféer eller lækre restauranter - her er noget for enhver smag og pengepung.

Fredericia Shopping Logo

Åbningstider i midtbyen 2019

Mandag til onsdag kl.10 - 17.30
Torsdag til fredag kl.10 - 18
Lørdag kl.10 - 14
.
Åbningstiderne er vejledende. Andre åbningstider kan forekomme.

Begivenhedskalender

Der foregår altid noget i Fredericia og Middelfart. Tjek vores eventkalender og find noget for dig.

Fredericia midtby

Gågaderne i Fredericia ligger med udsigt til Lillebælt, midt imellem den kommende bydel Kanalbyen og det historiske voldanlæg Fredericia Vold

I Fredericias gågader finder du alle de gængse butikker, samt specialbutikker, hyggelige caféer og restauranter og masser af kulturelle tilbud, f.eks. på Fredericia Teater.

Du finder derfor alt til en god indkøbs-oplevelse indenfor kort gåafstand. Du kan også parkere gratis på flere af byens parkeringspladser, enten tidsbegrænset eller hele dagen.

Caféliv i Fredericia

Café & Restaurant

I Fredericia er der mange hyggelige caféer og restauranter, hvor du kan finde alt fra hyggelig cafémad til en michelin-stjerne-oplevelse.

C-byen, Ole Sejrup

Shopping i C-byen

C-byen er et midlertidigt byrum skabt af ombyggede skibscontainere og skurvogne med beliggenhed i Kanalbyen i Fredericia ud til den østlige havnepromenade langs Gl. Havn.

Velkomstcenter

Køb dit gavekort til byens butikker i Velkomstcenteret på Fredericia Bibliotek.

Fredericia Shoppings events i efteråret/julen

Læs mere om vores næstkommende events og koncerter

Læs mere om Fredericia Shopping

Fredericia Shopping repræsenterer medlemmer indenfor detailhandel, service og liberale erhverv. I fællesskab søger Fredericia Shopping at udvikle byen og skabe aktiviteter og events.