Shopping

Middelfart og Fredericia byder på masser af shopping: Mode, brugskunst, økologi, fødevarer og meget mere. Der er et bredt udvalg af specialforretninger i begge byer, samt caféer og restauranter, som også hører med til en succesfuld shoppetur.

Som noget helt unikt, ligger gågaderne i både Fredericia og Middelfart i forbindelse med havneområdet. Fredericias gågade ligger i direkte linje til byens nye kanalanlæg og i Middelfart er gågaden parallel med havnefronten, med kig til Lillebælt.

På gågaderæs i Middelfart

Shopping i Middelfart

Middelfart byder på masser af shopping. Gå på opdagelse i byens mange butikker og nyd en kop kaffe på et af de hyggelige caféer.

Shopping på gågaden i Fredericia

Shopping i Fredericia

Fredericia byder på shopping med udsigt - til Lillebælt på den ene side og Fredericia Vold på den anden side. Gå på opdagelse i byens mange butikker og nyd en kop kaffe på et af de hyggelige caféer.

Middelfart Handel

Middelfart Handels indsatsområde er udvikling indenfor detailhandel, service og liberale erhverv i Middelfart. Vi bestræber os på at støtte op om udvikling af Middelfarts position som Specialisternes by

Læs mere om Fredericia Shopping

Fredericia Shopping repræsenterer medlemmer indenfor detailhandel, service og liberale erhverv. I fællesskab søger Fredericia Shopping at udvikle byen og skabe aktiviteter og events.