Shopping

Middelfart og Fredericia byder på masser af shopping: Mode, brugskunst, økologi, fødevarer og meget mere. Der er et bredt udvalg af specialforretninger i begge byer, samt caféer og restauranter, som også hører med til en succesfuld shoppetur.

Som noget helt unikt, ligger gågaderne i både Fredericia og Middelfart i forbindelse med havneområdet. Fredericias gågade ligger i direkte linje til byens nye kanalanlæg og i Middelfart er gågaden parallel med havnefronten, med kig til Lillebælt.

Shopping i Fredericia

Fredericia byder på shopping med udsigt - til Lillebælt på den ene side og Fredericia Vold på den anden side. Gå på opdagelse i byens mange butikker og nyd en kop kaffe på et af de hyggelige caféer.

Nytorv_Middelfart_handel

Shopping i Middelfart

Middelfart byder på masser af shopping. Kom til Middelfart hvis du søger inspiration til mode, brugskunst og fynske specialiteter.

Læs mere om Fredericia Shopping

Fredericia Shopping repræsenterer medlemmer indenfor detailhandel, service og liberale erhverv. I fællesskab søger Fredericia Shopping at udvikle byen og skabe aktiviteter og events.

Middelfart Handel

Middelfart Handels indsatsområde er udvikling indenfor detailhandel, service og liberale erhverv i Middelfart. Vi bestræber os på at støtte op om udvikling af Middelfarts position som Specialisternes by