Afstand til Lillebælt

Sådan kommer du til Lillebælt

Lige midt i landet

Lillebæltområdet ligger midt i Danmark, så det er altid nemt at komme hertil. Der er kun lidt over 1 times kørsel fra den tyske grænse, ca. 3 timer fra færgerne i Hirtshals og Frederikshavn og under 2 timers kørsel fra København.

Infrastrukturen i området er god og uanset om du kommer med offentlig transport, fly eller bil er det nemt at komme frem.

Der går tog til Fredericia og Middelfart flere gange i timen, og fra stationerne i begge byer er der kort afstand til vores overnatningssteder. Fra stationerne er det muligt at komme videre rundt med bus og taxa. Du kan også leje en bil eller limousinekørsel.

Fra Lillebæltområdet er der under en times kørsel til Billund Lufthavn. Her er der flere daglige og direkte ankomster og afgange til de større europæiske byer.

Ved Middelfart Station kan du hurtigt leje en delecykel når du skal videre til byens hoteller eller på cykeltur langs Lillebælt. Du kan også forhåndsbestille cykler hos Cykelservice i Fredericia og i de fleste tilfælde kan du lave en aftale om levering til stationen.

Her kan du læse mere om de forskellige transportmuligheder til og i Lillebæltområdet.

 

Ladestationer ved Fredericia og Middelfart.

Praktisk info om parkeringspladser i Middelfart og ved Middelfart Station.

Del denne side