CLAY Keramikmuseum Danmark

CLAY Keramikmuseum Danmark

Keramik i verdensklasse. Glæd dig til den største Axel Salto udstilling nogensinde

Spisesteder/Restauranter

Lad dig forkæle med god mad

Områdets spisesteder forkæler jer med lf.eks okale fødevarer, udsigt over Lillebælt eller en hyggelig afkrog.

Nyd sommeren ved Lillebælt

Lillebæltområdet er ideelt til en miniferie og et romantisk weekendophold med overnatning i enten Middelfart eller Fredericia. Her finder du alt til at leve ”Det Gode Liv” i sommermånederne. Lad dig forkæle med god mad hos områdets mange attraktive spisesteder. Vi byder på alt fra gourmetrestauranter (en med Michelin stjerne) til hyggelige caféer og take away.
Oplevelser i særklasse
Der er mange oplevelser, så måske I har brug for at blive et par dage ekstra. Gå ikke glip af et besøg på det populære CLAY Keramikmuseum, hvor du i sommeren 2017 kan opleve den helt fantastiske særudstilling om (keramik)kunstneren Aksel Salto – som er den største udstilling nogensinde med den verdensberømte danske kunstner. Når du har været på CLAY og set udsigten til Den gamle Lillebæltsbro, kan du tage turen over broen, på en guidet Bridgewalking. Endelig kan du tage på Hvalsafari og fisketur. Der er mange afgange fra Gl. Havn i Middelfart og Fredericia, så der er rig mulighed for at opleve Lillebælts marsvin fra båd og bro.
Ud i naturen
Kom ud i naturen på gåben eller på cykel. Oplev det smukke og historiske Voldanlæg i Fredericia, eller store smukke naturområder ved Hindsgavl Halvøen, Trelde Næs, Røjle Klint eller Ejby Mose. Vores natur byder på picnicmuligheder, cykelruter i kilometervis, udsigt over Lillebælt, og stisystemer hvor du kan se solopgang eller solnedgangen på en romantisk gåtur. Der er også mulighed for kanoudlejning, kajakudlejning og vandsport.
Tæt på det hele
Middelfart og Fredericia ligger tæt på det hele, er nem at komme til, og ligger tæt på de helt store seværdigheder som H.C. Andersens Hus, Egeskov Slot, Trapholt museet og meget andet. Oplev det hele lige fra midten af Danmark.

 

Mira3 på Lillebælt

Nyd sommeren og Lillebælt fra vandsiden

Find gode overnatningstilbud her

Galleri Engholm

Gallerier og kunsthåndværkere

Naturen og det særlige lys i området, har inspireret mange lokale keramikere, malere og kunsthåndværkere, som du kan møde i de mange værksteder og gallerier.

KoldingHus

Koldinghus

Middelalderborg der blev til kunstmuseum. Besøg udstillingen: ”Himmelsten”, Prins Henriks samling af orientalsk jadekunst