Galleri Engholm

Gallerier og kunsthåndværkere

Naturen og det særlige lys i området, har inspireret mange lokale keramikere, malere og kunsthåndværkere, som du kan møde i de mange værksteder og gallerier.

Museer i Fredericia og Middelfart

Museer

Er interessen for historisk kunst stor, så byder Lillebæltområdet på adskillige kulturhistoriske oplevelser og udstillinger rundt omkring i Middelfart og Fredericia.

Romantisk miniferie ved Lillebælt

Romantisk miniferie eller en lækker weekend getaway -  området omkring Lillebælt byder på de mest smukke, naturskønne og idylliske omgivelser.  Omdu er på udkig efter en romantisk miniferie eller en lækker weekend getaway med personen du har kær har vi stedet til dig. Her finder du attraktive spisesteder, spændende attraktioner og mange overnatningsmuligheder – alt sammen tæt på den skønne natur og et stenkast fra vandet.

En oplagt destination til en lækker weekend getaway

Lillebælt byder på et væld af sjove, spændende, interessante og lærerige oplevelser samt seværdigheder. Der er noget for enhver smag, og du kommer garanteret ikke til at kede dig. Er I mest til oplevelser på vandet, så er der mulighed for at se nogle af Lillebælts mange marsvin på en Hvalsafari på Lillebælt. Du kan også tage på fisketur med en ægte fiskekutter,  hvor du kan  nyde roen og freden i farvandet mellem Fyn og Jylland. 

Ud i naturen

Er det den skønne natur, der driver jer mod Lillebælt på en romantisk miniferie eller en lækker weekend getaway, så er der masser af muligheder både på gåben og på cykel. Lillebælt byder på utallige smukke og hyggelige vandreture og cykelruter, hvor man samtidig har mulighed for at komme forbi nogle af de smukke naturområder i området. Besøg blandt andet Hindsgavl Halvøen, Røjle Klint, Trelde Næs eller Ejby Mose. Derudover er der rig mulighed for både kano- og kajaksejlads, bådudlejning samt diverse vandsportsaktiviteter i Lillebælt.

Hvis I er til en spændingsfyldt weekend getaway, og ønsker at mærke suset i maven 60 meter over havets overflade, samt nyde udsigten over Lillebælt. Så er Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro bestemt et besøg værd. Hvis I er mere til en kulturel og romantisk miniferie med tid til afslapning og fordybelse bør I slå et smut forbi CLAY Keramikmuseum Danmark.

Musik og Koncerter

Se hvad der er af aktuelle koncerter og musikarrangementer i området.

Vandreruter ved Lillebælt, Middelfart og Fredericia

Vandreruter og løbeture

Går vandre- eller løbeturen mod Fredericia eller Middelfart, så vil I få prægtige naturoplevelser med på vejen.

Cykelruter

Skønne cykelruter i Lillebæltområdet. Ved Lillebælt findes der over 200 km skiltede cykelstier bestående af nationale, regionale og lokale ruter.

Bridgewalking

På konstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro kan du nu gå Bridgewalking (brovandring).

Oplevelsesbooking

Book oplevelser - KLIK HER

Et væld af oplevelser - Hvalsafari, kanoudlejning, bådudlejning, træklatring, snorkling, prøvedyk og historiske ture m.m.

Kirker

Der er flere forskellige kirker i Fredericia og Middelfart. Besøg f.eks. Husby Kirken i Middelfart eller Den Reformerte Kirke i Fredericia, som er den eneste reformerte Kirke i Danmark udenfor København. 

Nyd hinanden

Træk stikket, og oplev Middelfart og omegns smukke natur, med den du holder allermest af. 

Spisesteder/Restauranter

Lad dig forkæle med god mad

Områdets spisesteder forkæler jer med lf.eks okale fødevarer, udsigt over Lillebælt eller en hyggelig afkrog.