Overnatning

Der er mange muligheder for overnatning i og omkring Fredericia og Middelfart. Flere af stederne ligger så tæt på Lillebælt, at du næsten bliver vugget i søvn af bølgerne. Her er alle muligheder fra ”stateligt med højt til loftet” til ”rå-hygge med plads til hele familien”.

Vælg mellem slotte, hoteller, campingpladser, ferielejligheder, sommerhuse, B&B, vandrerhjem eller måske overnatning i naturen under åben himmel på en af de mange naturlejrpladser, eller i trætoppen.

Go’ nat og sov godt!

Hoteller mv. i Middelfart og Fredericia

Nyd ferien i en af områdets mange skønne lejligheder, hoteller, eller forkæl familien med et hyggeligt sommerhus, måske med spa og pool? De fleste er placeret tæt ved kysten, men ikke langt fra byen, så I både kan nyde strand- og bylivet.

Fredericia og Middelfart har en lang række muligheder for overnatning, bl.a.:
Hoteller
Campingpladser
Bed & Breakfast
Sommerhuse
Havne

Skal I holde konference i Middelfart eller Fredericia?
Gå til vores erhvervsside og se alle mulighederne ifm. afholdelse af konferencer og møder.

Hoteller

Overnatning på feriehotel i Middelfart og Fredericia - se de mange muligheder.

Campingpladser

Fredericia og Middelfart byder på fantastiske campingpladser, der alle ligger ved vandet, og med skønne og børnevenlige badestrande lige ned til Lillebælt eller Kattegat

Overnatning i naturen

Naturoplevelser ifm. overnatning

En overnatning i naturen kan være af primitiv karaktér, som overnatning på naturlejrplads eller i toppen af bøgeskovens træer, eller du kan vælge mere traditionel campingplads. Hav, skov og strand er de ord der bedst kendetegner campingpladserne i og ved Middelfart og Fredericia. Her er fred og ro, små grønne oaser, høj kvalitet med strand, og andre naturoplevelser lige uden for døren. Alle har en unik beliggenhed tæt ved vandet og med gode muligheder for lystfiskeri, badning, vandre- og cykelture.

Shelters_Hindsgavl Halvøen

Shelters, naturlejrpladser eller sov i trætoppen

Befinder du dig bedst under åben himmel med udsigt til stjernehavet og naturens lyde når du skal overnatte i naturen, så er der mange muligheder på Middelfart og Fredericias naturlejrpladser.

Havne og slæbesteder

Middelfart og Fredericia tilbyder havnepladser for enhver smag