Den Fynske Landsby

Oplevelser på Fyn

Der er mange spændende oplevelser i og omkring Lillebælt. Skulle du alligevel få lyst til at udforske resten af vores dejlige ø, så er her et par forslag til oplevelser på Fyn.

Humlemagasinet

Der er måske ikke mange som kender Humlemagasinet. Humlemagasinet er beliggende i Harndrup på Fyn, og rummer adskillige tønderland med prægtige haver og flere museer - den perfekte oplevelse på Fyn!

Humlemagasinet er hyggeligt, historisk og summer af atmosfære. Stedets café er beliggende i de historiske stuer, som samtidig er ejerne (Peter og Oles) egen stue. På Humlemagasinet finder du dukkemuseum med de kongelige, Sigfred Pedersen museet, Humlemuseum og den smukke Dagmarsal. Et besøg på Humlemagasinet er et besøg i en svunden tid.

Ditlevsdal Bison Farm

Du har ikke helt fuldendt dine oplevelser på Fyn før du har besøgt Ditlevsdal Bison Farm i Morud. Farmen ligger tæt placeret på motorvejen ved afkørslen til Vissenbjerg.

Oplev de levende bisonokser på helt tæt hold på stedets guidede ture, og hør den spændende historie. Gå også en tur i farmens gårdbutik, som rummer et godt udvalg af det meget fedtfattige bisonkød, eller læg vejen forbi den bisonprægede restaurant. Hele denne fynske oplevelse ligger i skønne omgivelser, som er en naturoplevelse i sig selv.

Eventyret Fyn

Eventyret Fyn byder på historiske købstæder og slotte, kulinariske højdepunkter og et unikt øhav. Alt sammen oplevelser på Fyn under brand-navnet for fælles fynske oplevelser; Eventyret Fyn.

Tag på en eventyrferie på H. C. Andersens fødeø, Fyn, i hjertet af Danmark og træd ind i en magisk verden, ideel for børnefamilier. Her finder du børnevenlige strande, gode cykel- og kajakmuligheder, og et herlig kuperet landskab som inviterer til leg. Eventyret venter - besøg eventyrets ø, hvor nye fynske oplevelser venter dig bag hver en bakketop. Tag på Ø-hop mellem de sydfynske øer, besøg en af de mange smukke herregårde eller gå på opdagelse i købstædernes charmerende små gader. Fyn er også børnenes ø - med masser af mulighed for leg, læring og udfordringer.

Hjemmeside og app

På hjemmesiden visitfyn.dk kan du finde oplysninger om overnatningsmuligheder og natur/ferieoplevelser på hele Fyn. Hent også app'en "visitfyn" til din smartphone, som indeholder de samme oplysninger.

Del denne side