Nordea

Hvert år samler Nordea Bank Danmark A/S  400 ledere til en todages konference hvor kommende års strategiske overvejelser og udfordringer bliver diskuteret

Nordea satte barren højt med ambitioner om at være 'verdens bedste'. Heldigvis har vi også højt til loftet i MESSE C's betonhaller i mere end én forstand. 33.000 m2 under et tag åbner for muligheder for at skabe unikke universer og alle sikrer, at hvert univers bliver skabt med masser af kant, karisma og karaktér.

Nordea eventen gis således  fra råt streetfood miljø i den ene hal, til 18 tematiserede grupperum i en anden og videre til et smukt pyntet og festligt dining area i en tredje hal. Alt var pyntet op i et Nordea univers, som var blevet udarbejdet specielt til dem med fokus på ”verdens bedste”.

De 18 specialopbyggede tematiserede grupperum  bød hver indenfor i nogle af verdens bedste lederes universer. Der var f.eks. et Amazon univers med chesterfield sofaer, hyggelig belysning, reoler med bøger, iPads og vigtigst af alt så stod Amazon CEO Jeff Bezos ”10 rules for success” på bordet. Klar til at inspirere og sætte rammerne for dagen. Fælles for de udvalgte verdens bedste ledere var, at de alle har formået at navigere i den digitaliserede verden og har været forandringsparate. Netop som Nordea ønsker at være det.

Vi vil skabe magi og værdi - hver gang.

 

Del denne side