Naturoplevelser

Middelfart og Fredericia har naturoplevelser med udsigt til mere.

Alle naturoplevelser omkring Lillebælt er helt særlige – omfavnelsen af vand og skøn natur, gør destinationen til en af Danmarks smukkeste. Nyd madpakken eller picnickurven fra en bakketop med havudsigt, eller på en bænk i skovens dybe stille ro. De store bøgeskove, der ender i strandkanten. De lange kyststrækninger og store og små øer skaber de ideelle rammer for unikke naturoplevelser.

Velkommen til naturoplevelsernes centrum i Danmark.

Naturområder

Naturoplevelser ved og langs Lillebælts kystlinje er i fokus når du bevæger dig rundt på Trelde Næs og Hindsgavl Halvøen. 

Tag en tur ud i den friske natur og oplev storslåede naturområder med skov, moser, havudsigt og søer. 

Træklatring for alle

Vær aktiv i naturen

Rig mulighed for at øge pulsen i de smukke naturomgivelser, som omkranser byerne.

Golf

Fredericia og Middelfart ligger i centrum af gode golfbaner - lige ved Lillebælt. 

Aktiv i naturen

I Fredericia og Middelfart er der rig mulighed for at øge pulsen i de smukke naturomgivelser, som omkranser byen. Er du til bevægelse og motion på ferien, så find inspiration herunder til træklatring, golf, og mange andre aktiviteter.

Vandreruter ved Lillebælt, Middelfart og Fredericia

Vandreruter og løbeture

Går vandre- eller løbeturen mod Fredericia eller Middelfart, så vil I få prægtige naturoplevelser med på vejen.

Bridgewalking

På konstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro kan du nu gå Bridgewalking (brovandring).

Familieudflugt

Der er en lang række gode picnicsteder rundt om i Fredericia og Middelfart kommuner, kombineret med lækre legepladser, bør Lillebæltområdet være børne-
familiens yndlingsspot nummer 1.

Fredericia bugner af gode parkanlæg med helt særlige naturoplevelser til familieudflugten, pakket med sandwich fra Middelfarts bedste slagtere.

Hvis ikke I ligger på de børnevenlige strande i sommermånederne, som Lillebæltområdet er omkranset af i begge kommuner, så tag ned på Middelfart Marina hvor du finder børnevenlige naturoplevelser med vandsport, sejlads og naturformidling. Oplev blandt andet gratisaktiviteten "Klap en fisk og kys en krabbe".

Familiens bedste ven skal naturligvis også luftes i de dertil indrettede hundeskove.

Børneaktiviteter ved Lillebælt

Børneoplevelser

Især strandene og naturen trækker børnefamilier til Lillebælt. I Middelfart finder I mange aktiviteter på vandet og i Fredericia er det især området omkring Madsbyparken, der danner rammen om børneaktiviteter.

Legepladser

Er du på ferie med børn i Fredericia og Middelfart, så finder du de mest oplagte legepladser her.

Oplev Naturpark Lillebælt

Er en marin naturpark. Den arbejder for at styrke og udvikle muligheder for friluftsoplevelser i de helt særprægede hav- og fjordområder. Her vil man kunne opleve et helt særligt dyre og planteliv, flotte landskaber, spændende kulturhistorie og en opsigtvækkende geologi.

Naturpark Lillebælt

I Naturpark Lillebælt er der basis for en bred vifte af udendørs aktiviteter/friluftsaktiviteter, der henvender sig til hele familien

Madpakke/Sandwich

Madpakke/Sandwich

Køb den hos en af vores lokale slagtere, og få mad med på turen af høj kvalitet.