Lystfiskeri i Lillebælt – hele året rundt

Lillebælt bugter sig og veksler mellem dybt strømrigt vand og lavvandede næringsrige kyster. Det gør Lillebælt til en interessant fiskedestination for lystfiskere, hvor der mulighed for at fiske året rundt. Her kan du altid finde et fiskespot i læ af vinden. Lillebælt har en stor variation af fiskearter såsom fladfisk, hornfisk, makrel, torsk og havørred. Er du til trollingfiskeri, kystfiskeri eller havfiskeri fra båd, så har Lillebælt mulighederne.

Hen over året, er der rig mulighed for at komme på fisketur ombord på M/S ZILLE-1M/S Marianne og M/S FORTUNA, som kan bookes her: Fisketur eller lej en båd og tag på fisketur alene: Bådudlejning

Optimale fiskesteder

Uanset vind og vejr kan du altid finde et godt sted at fiske. Med korte afstande kan du hurtig skifte fiskevand: Lillebælt med de mange steder hvor du kan sætte din båd i vandet.

Gone Fishing Lillebælt

Film om fiskeri i Lillebælt - se dem alle her: Grej til hornfisk, Hornfisk & Kuttertur, Torsk og Havørred, Lillebælt Nattefiskeri, Kursen sat mod Lillebælt

Havne i Middelfart og Fredericia

Havne og slæbesteder

Middelfart og Fredericia tilbyder havnepladser for enhver smag

Værd at vide inden fisketuren

Praktisk viden, der er god at have styr på inden fisketuren. Her kan du blandt andet finde ud af, hvor du må fiske, og hvordan du får fat i et fisketegn.

Er din fangst lovlig
Det er ikke nemt at være lystfisker, hvis man gerne vil overholde reglerne.
Med denne fredningstider og mindstemålberegner kan du se om din fangst er lovlig.

Fisketegn og fiskekort
Naturstyrelsen (fiskepladser mv.)
FiskeTips.dk

Overnatning

Der er mange overnatningsmuligheder, der kan være det ideelle udgangspunkt for lystfiskerferien: Bo direkte ved vandet med rense-, fryse- og tørrefaciliteter.

Overnatningsmuligheder

Overnatningsmuligheder

Der er mange muligheder for overnatning i og omkring Fredericia og Middelfart