Oplevelser i Jylland

Når I er ved Lillebælt, har I ikke langt til et hav af uforglemmelige oplevelser og attraktioner i Jylland. Her finder I alt fra legoklodser, dyr og kunst til levende historie og UNESCO seværdigheder!

Oplevelser på Fyn og Sjælland

Feriens udflugter skal nydes uden at skulle tilbringe mange timer i en varm bil. Her finder du store oplevelser tæt på og øst for Lillebælt.

Lillebælt tæt på store oplevelser

Store oplevelser og seværdigheder i det yderst naturskønne område der forener Jylland og Fyn, også kaldet Lillebælt. Foruden oplevelserne i selve Lillebælt, er du også utrolig tæt på mange store oplevelser og seværdigheder i både Jylland og på Fyn.
På Fyn-siden af Lillebælt finder du den gamle købstad Middelfart. Middelfart byder på et hav af spændende, sjove, interessante og lærerige begivenheder, samt kulturelle tilbud.
Sammen med Fredericia, ligger Middelfart godt placeret i forhold til mange store oplevelser, og seværdigheder i både Jylland, og på Fyn.
I forhold til store oplevelser og seværdigheder i kørselsafstand fra Lillebælt-området, kan blandt andre nævnes:
CLAY Keramikmuseum Danmark er et enestående specialmuseum for kunst, kunsthåndværk og design. CLAY Keramikmuseum Danmark danner ramme om skiftende særudstillinger og tematiske arrangementer med keramikken som omdrejningspunkt.
Bridgewalking som er Lillebælts største og højeste attraktion. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro, som forbinder Jylland og Fyn, er det rette sted at starte når man besøger Lillebælt.
Hvalsafari er et absolut must for hele familien, når man besøger Lillebælt. Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden – og der er dermed god basis for at opleve den lille hval, marsvinet, på tætteste hold.

Seværdigheder i kørselsafstand fra Lillebælt-området

På Jylland-siden af Lillebælt finder du den gamle fæstningsby Fredericia. Ligesom Middelfart byder Fredericia også på en lang række store oplevelser og seværdigheder, og noget for enhver smag.
Af top attraktioner i Fredericia, kan blandt andre nævnes: Fredericia Teater er et af landets bedste og mest toneangivende teatre. Teatret har siden 2011 udelukkende opsat musicals der aldrig før er spillet professionelt i Danmark.
Madsby Legepark er et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året rundt. Madsby Legepark er en stor grøn oase for børnefamilier, med aktive børn. Og du kan nemt finde aktiviteter her, til en hel dags udflugt.
Fredericia Vold er det mægtige gamle fæstningsværk, der i dag er en smuk ramme om det ældste af Fredericia by, og som oprindeligt skulle forsvare Danmark mod udefrakommende.