Kulturelle oplevelser

I Fredericia og Middelfart finder du en lang række kulturelle oplevelser med bl.a. koncerter, musicals og spændende udstillinger. 

Fredericia Teater har i de senere år produceret kæmpesuccesser som bl.a. Shu-bi-dua - The Musical, Seebach og Disney-opsætningerne Aladdin, Den Lille Havfrue og Klokkeren fra Notre Dame. Teatret er kendt både nationalt og internationalt for sine unikke og toneangivende forestillinger.

Se også de mange koncerter, festivaler og kulturelle begivenheder. I Fredericia og Middelfart finder du en bred vifte af kulturelle oplevelser og der er noget for enhver smag. 

Fredericia Teater

Fredericia Teater er kendt både nationalt og internationalt for sine anmelderroste, originale musicals.

Festivaler og Events

I Middelfart og Fredericia afholdes der hvert år mange forskellige festivaler og årligt tilbagevendende events. 

Koncerter i Fredericia og Middelfart

I Middelfart og Fredericia er der rig mulighed for at forkæle øregangene med god musik og fantastiske koncertoplevelser.

Du kan helt sikkert finde en musikoplevelse efter din smag. Uanset hvilken genre du kan lide og om du er til store udendørskoncerter på torvene eller indendørs musikoplevelser på et af byernes forskellige spillesteder.

Hold også øje med arrangementer på Kastellet i Fredericia, som ofte er en helt speciel oplevelse pga. den historiske setting på Kastellet.

Få inspiration her på siden eller kig i vores eventkalender.

Musik og Koncerter

Se hvad der er af aktuelle koncerter og musikarrangementer i området.

Udstillinger

Se aktuelle udstillinger

Markeder

Find alle markeder i Fredericia og Middelfart kommuner 

6. Juli-Dagene i Fredericia

Kom til 6. Juli-Dagene i Fredericia fra 5.-7. juli og oplev historiske vingesus, soldater fra 1849, musik og parader i gaderne, kanonsalutter, shopping, madboder og 6. juli Jazz Festival.

Galleri Engholm

Gallerier og kunsthåndværkere

Naturen og det særlige lys i området, har inspireret mange lokale keramikere, malere og kunsthåndværkere, som du kan møde i de mange værksteder og gallerier.

GUF - God Underholdende Folkemusik

Hen over året arrangerer GUF en lang række forskellige koncerter.

Museer i Fredericia og Middelfart

Museer

Er interessen for historisk kunst stor, så byder Lillebæltområdet på adskillige kulturhistoriske oplevelser og udstillinger rundt omkring i Middelfart og Fredericia.

Begivenhedskalender

Der foregår altid noget i Fredericia og Middelfart. Tjek vores eventkalender og find noget for dig.