Kano- og kajakture ved Lillebælt

Lad naturen komme helt tæt på dig ude i kajakken og giv dig selv muligheden for at glemme tid og sted i Lillebælt. Med en kajaktur ved Lillebælts kyster mellem Middelfart, Fredericia og Kolding, får du en anderledes og smuk oplevelse af naturen. Er du på det rette sted på det rigtige tidspunkt får du muligheden for at spotte den lille hval, marsvinet, eller sæler. I Lillebælt er der kajakruter, som både favner de stille områder af bæltet, men også kajakture, som er teknisk svære og strømfyldte. 

Find inspiration til dit livs kajaktur; særligt udvalgte kajakruter, kajakkurser for begyndere og kajakudstyr hos områdets grejbutikker. Nedenunder finder  du også relevant information om sikkerhed ifm. kajaksejlads.

I kano på Lillebælt (video)

I havkajak ved Lillebælt (video)

Kano- og kajakruter

Find inspiration til Lillebælts smukkeste kano- og kajakruter.

Tag f.eks. på kanosejlads rundt om Svinø i Gamborg Fjord ved Middelfart. Her roer du i stille vand, og kan tage picnickurven med på turen.

OBS: Kajakruter er undervejs.

Kort over kanorute i Gamborg Fjord

Når du lejer en kano hos Gamborgen, får du tilsendt dette kort at sejle efter.

Madpakke/Sandwich

Madpakke/Sandwich

Køb den hos en af vores lokale slagtere, og få mad med på turen af høj kvalitet.

Køb online - oplevelser med kajak

Kajak for begyndere

I Fredericia har du mulighed for at blive introduceret til havkajakken, blive fortrolig med at sidde i kajakken, lære om sikkerhed, og ikke mindst; hvordan kommer du op igen, hvis du skulle vælte omkuld? Denne seance handler om at gøre dig fortrolig med vand og kajak.

For dem der bare vil lege

Vil du blot plaske rundt på en Sit On Top Kajak, så er Middelfart Marina stedet at gøre det. Du lejer en Sit On Top Kajak for ½time ad gangen, og kan plaske rundt med ungerne ved den børnevenlige Blå Flag strand på Middelfart Marina.

Kajakudlejning - For de mere øvede kajakroere

Hvis du er rutineret kajakroer, og vant til at tage på kajaktur, så behøver du ikke medbringe kajak selv. Du kan leje havkajakker to steder i Middelfart; i Strib og ved Fænø-Sund Ferie på Hindsgavl HalvØen.

Kajak for grupper

Er I en gruppe, som ønsker at tage på kajaktur med guide, så findes der flere muligheder. 

Lillebælt er hjemsted for verdens mindste hval, marsvinet. Tag på guidet kajaktur og hold udkig efter marsvinene i bæltet. 

Kajakken kan også bruges som redskab til sjov teambuilding - spil kajakpolo mod hinanden i hold.

Havkajak for grupper

At ro havkajak giver én ro i sjælen, tilbyder uforlignelige naturoplevelser, nærvær, ro, en speciel form for socialt samvær og en dejlig måde at bevæge kroppen på

Shelters_Hindsgavl Halvøen

Shelters, naturlejrpladser eller sov i trætoppen

Befinder du dig bedst under åben himmel med udsigt til stjernehavet og naturens lyde når du skal overnatte i naturen, så er der mange muligheder på Middelfart og Fredericias naturlejrpladser.