Ib Andreasen Industri - 50 års Jubilæum

Da den runde fødselsdag skulle fejres, blev det med en tidsrejse fra 1967 med et Elvis univers, mormors kolonihavehus, hippietiden, disco i '80er stil over EM i fodbold, Vild med Dans, selfies og den første dansker i rummet. Det hele blev levendegjort af skuespillere og fantasifulde dekorationer. Gæsterne trådte til sidst ind i 2017 i et råt og spændende Street Food univers, hvor der duftede af mad fra hele verdenen, samt et virtual reality univers med et virtuelt besøg i virksomheden. Alt dette krydret med foredrag og et kig ind i fremtiden – hvordan ser det ud de næste 50 år.

Dagen efter fik medarbejderne og deres bedre halvdel samme oplevelse gennem tiden, men nu var Street Food-universet bygget om til stor festsal, med loungeområder. Her skabte Copenhagen Drummers, Jan Gintberg og The Antonelli Orchestra en feststemning til de forventningsfulde fremmødte gæster. Det var 2 fantastiske dage i selskab med Ib Andresen Industri, som var stolte over at kunne fejre et halvt århundrede sammen med både kunder og medarbejdere.

"Vi ville fejre vores 50 års jubilæum med to store arrangementer. Ét for vores kunder, leverandører og forretningsforbindelser og ét for vores medarbejdere. Arrangementerne skulle både kaste et blik tilbage på de fantastiske år, som virksomheden har bag sig og samtidigt vise, at vi i dag står stærkere end nogensinde - klar til fremtiden. Det lykkedes for MESSE C at ramme plet! Efter arrangementerne var alle bekendt med vores imponerende historie og ingen var i tvivl om, at vores stolte traditioner med innovative løsninger i en verden af stål ville blive videreført på vores fortsatte rejse."

Del denne side