Aktiviteter for hele familien i Madsby Legepark, Fredericia

Madsby Legepark

Velkommen til Madsby Legepark - et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året.

Ferie for børn med BE HAPPY PASS fordele

Med et BE HAPPY PASS, opnår du en lang række fordele eller kontante rabatter på mange sjove børneoplevelser i Fredericia, Middelfart og i Legoland Billund Resort

Sommerferie ved Lillebælt

En sommerferie ved Lillebælt for dig og dine kære.

Endnu et længe ventet pusterum har endelig meldt sin ankomst. Din sommerferie er her, og det skal fejres med forkælelse på et af Lillebælts hoteller.
Hvorfor Lillebælt? Middelfart og Fredericia er fantastisk idylliske områder, indbydende uanset årstid, og perfekt at opleve i hvilken som helst ferie. Hotellerne i området komplimenterer omgivelserne, og bryster sig af professionelle medarbejdere og udsøgte madoplevelser.

Blandt de højest vurderede hoteller til din sommerferie 

Områdets hoteller fortjener mangt og meget ros, og får det også, med god grund. For nyligt blev et stort udvalg af hotellerne placeret højt på TripAdvisor’s lister over de mest populære hoteller, men også listen over dem med den bedste service.

Ønsker du den perfekte sommerferie, er alle hotellerne selvfølgelig leveringsdygtige. De har alle specielt unikke placeringer med pragtfulde udsigter til Lillebælts natur, f.eks. Comwell Kongebrogaarden med egen lystbådehavn lige ved siden af den gamle LillebæltsbroHotel Severin et stenkast fra stranden ved den nye LillebæltsbroHindsgavl Slot med bæltet i baghaven og lige ved siden af Dyreparken og følelsen af ægte landlig kro idyl hos Kryb-i-Ly.

Sommerferie med masser af kultur og seværdigheder

Lillebælt er perfekt placeret centralt i Danmark – Der er lige langt til Århus og København. Det betyder også, at der er nemt overkommelige afstande til rigtig mange, rigtig spændende seværdigheder fra alle hoteller.

I det nære lokalområde er der rig mulighed for bl.a. at tage en gåtur væk fra hotellet, og bruge sommerferien på at opleve naturen, udsigten fra en fra Bridgewalking 60 meter over vandet, besøge marsvinene i bæltet på Hvalsafari, ræse Hindsgavl halvøen tynd på Segway, eller få kildet kunst-kultur-nerven på CLAY, Middelfarts museum for keramisk kunst. Du kan også tage på en guidet tur og opdage Fredericias spændende historie.

Har man mod på at køre lidt længere væk fra hoteller og byen, kan man opleve bl.a. Odense Zoo og Egeskov Slot på Fyn, samt Legoland og Givskud Zoo i Jylland.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte ophold.