Golf

Fredericia og Middelfart ligger omringet af gode golfbaner - lige ved Lillebælt. Golfklubben Lillebælt ligger som ligger smukt placeret ud til Fænøsund, nær Middelfart Marina og Fredericia Golf Club er en charmerende Golf Club, som er centralt beliggende, kun 6 km fra E45, 5 km fra bymidten i Fredericia og tæt på overnatningsfasciliteter og idrætscenter med svømmehal og badeland.

Golf i Lillebælts vandkant

Pay & Play golf

Pay & Play golf på Golfklubben Lillebælts Par 3 bane eller på Fredericia Golf Clubs baner - også for begyndere, du behøver ingen forudsætninger for at spille golf.

Try3Golf

Golfkonceptet er et samarbejde mellem 3 af områdets golfklubber. Du kan frit vælge om du vil spille på 1 bane eller på alle 3.

1 stk. Greenfee billet: DKK 200,00
TRY3GOLF Greenfeebillet: DKK. 500,00

TRY3GOLF billetten giver mulighed for en golfrunde på hver af de 3 samarbejdende golfbaner.

Golf for alle

Prøv golf for alle, incl. én times instruktion!

Golfrejser i Middelfart og Fredericia

Tag på golfferie i Lillebæltsområdet og spil på 3 skønne golfbaner i Middelfart, Fredericia og Kolding. Bo på udvalgte overnatningssteder som tilbyder attraktive golfophold.

Kombinér dit ophold med et af Fredericia Teaters egne musical-produktioner, tag på opdagelse i områdets smukke natur eller lad dig forkæle med sauangus på Fredericia Idrætscenter.

Golfophold

Golfrejser og golfweekender kan med succes holdes ved Lillebælt. Se hvad der er af tilbud på golfophold her.

Try3Golf

I Destination Lillebælt er der kort afstand mellem de gode golfoplevelser med gode overnatningsmuligheder i nærheden. Vores golfbaner har udfordringer til både de øvede og uøvede golfspillere 
Med Try3golf Greenfeen får du mulighed for at spille golf på de tre forskellige golfbaner, Fredericia Golf Club, Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golf Club.
De tre golfbaner er udfordrende på hver deres måde. Fredericia Golf Club ligger i kuperet terræn med sø tæt på mange af hullerne. Golfklubben Lillebælt ligger langs kystlinjen tæt på Middelfart Marina og giver udsigt til Lillebælt fra alle hullerne. Birkemose Golf Club ligger i et bakket landskab med kuperet golfbane og udsigt ud over dalen.

Try3Golf

Try3Golf

Én greenfee billet til hele 3 baner i Lillebæltsområdet!

Andre oplevelser i Middelfart og Fredericia

Har du taget familien med på golfrejse, så har Fredericia og Middelfart mange andre oplevelser at byde på; F.eks. shopping i Fredericias eller Middelfarts mange specialforretninger, fodboldgolf, teaterforestillinger og store musicals for hele familien og en lang række bookbare sommeroplevelser (f.eks. en masse vandsport på Middelfart Marina, ikke langt fra Golfklubben Lillebælt) og gode spisesteder i begge byer.

Har du husket madpakken?

Slagterne i Middelfart har indgået et samarbejde, så du frit kan forudbestille din madpakke/picnicpakke til golfturen eller andre oplevelser. Der kan også købes forplejning hos Golfklubben Lillebælt og Fredericia Golf Club.

Musicaloplevelse i Fredericia

Oplevelsesbooking

Book oplevelser - KLIK HER

Et væld af oplevelser - Hvalsafari, kanoudlejning, bådudlejning, Safari på Lillebælt, Sit On Top Kajak, Stand Up Paddle, træklatring, snorkling, prøvedyk og historiske ture m.m.

Fredericia Teater

Fredericia Teater er kendt både nationalt og internationalt for sine anmelderroste, originale musicals.