Golf

Fredericia og Middelfart ligger omringet af gode golfbaner - lige ved Lillebælt. Golfklubben Lillebælt ligger som ligger smukt placeret ud til Fænøsund, nær Middelfart Marina og Fredericia Golf Club er en charmerende Golf Club, som er centralt beliggende, kun 6 km fra E45, 5 km fra bymidten i Fredericia og tæt på overnatningsfasciliteter og idrætscenter med svømmehal og badeland.

Golf i Lillebælts vandkant

Pay & Play golf

Pay & Play golf på Golfklubben Lillebælts Par 3 bane eller på Fredericia Golf Clubs baner - også for begyndere, du behøver ingen forudsætninger for at spille golf.

Try3Golf

Golfkonceptet er et samarbejde mellem 3 af områdets golfklubber. Du kan frit vælge om du vil spille på 1 bane eller på alle 3.

1 stk. Greenfee billet: DKK 200,00
TRY3GOLF Greenfeebillet: DKK. 500,00

TRY3GOLF billetten giver mulighed for en golfrunde på hver af de 3 samarbejdende golfbaner.

Golf for alle

Prøv golf for alle, incl. én times instruktion!

Golfrejser i Middelfart og Fredericia

Tag på golfferie i Lillebæltsområdet og spil på 3 skønne golfbaner i Middelfart, Fredericia og Kolding. Bo på udvalgte overnatningssteder som tilbyder attraktive golfophold.

Kombinér dit ophold med et af Fredericia Teaters egne musical-produktioner, tag på opdagelse i områdets smukke natur eller lad dig forkæle med sauangus på Fredericia Idrætscenter.

Golf links

Dansk Golf Union
MaxGolf
Golfexperten
Progolf

Golfophold

Golfrejser og golfweekender kan med succes holdes ved Lillebælt. Se hvad der er af tilbud på golfophold her.

Try3Golf

I Destination Lillebælt er der kort afstand mellem de gode golfoplevelser med gode overnatningsmuligheder i nærheden. Vores golfbaner har udfordringer til både de øvede og uøvede golfspillere 
Med Try3golf Greenfeen får du mulighed for at spille golf på de tre forskellige golfbaner, Fredericia Golf Club, Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golf Club.
De tre golfbaner er udfordrende på hver deres måde. Fredericia Golf Club ligger i kuperet terræn med sø tæt på mange af hullerne. Golfklubben Lillebælt ligger langs kystlinjen tæt på Middelfart Marina og giver udsigt til Lillebælt fra alle hullerne. Birkemose Golf Club ligger i et bakket landskab med kuperet golfbane og udsigt ud over dalen.

Try3Golf

Try3Golf

Én greenfee billet til hele 3 baner i Lillebæltsområdet!

Spisesteder/Restauranter

Spisesteder, barer og byliv

Hold helt ferie og lad dig forkæle med god mad i områdets attraktive spisesteder

What's on in Middelfart und Fredericia

What's on in Middelfart and Fredericia

There is always something going on in Fredericia and Middelfart. See our event calendar for more information.

Fredericia Teater

Fredericia Teater er kendt både nationalt og internationalt for sine anmelderroste, originale musicals.