Træklatring_Hindsgavl Halvøen

Ferie for børn med BE HAPPY PASS fordele

Med et BE HAPPY PASS, opnår du en lang række fordele eller kontante rabatter på mange sjove børneoplevelser i Fredericia, Middelfart og i Legoland Billund Resort

Børneaktiviteter ved Lillebælt

Børneoplevelser

Især strandene og naturen trækker børnefamilier til Lillebælt. I Middelfart finder I mange aktiviteter på vandet og i Fredericia er det især området omkring Madsbyparken, der danner rammen om børneaktiviteter.

Ferie med børn - på lands, til vands og i luften

Ferie med børn skal selvfølgelig byde på masser af børneaktiviteter - Lillebælt har alt hvad I har brug for. Middelfart og Fredericia byder på en masse forskellige aktiviteter for børn og deres voksne. I kan bl.a. tage på Hvalsafari i Lillebælt, lade børnene padle rundt i en kano, besøge de vilde dyr i dyrehaven ved Hindsgavl Slot eller besøge Madsby Legepark. Her finder I sjove børneaktiviteter til enhver smag.

Mange børneaktiviteter i og omkring Middelfart og Fredericia

Lillebælt har kilometervis af kyststrækning på både Fyn- og Jyllandsiden. Området danner en smuk ramme om en masse børneaktiviteter på lands og til vands og i luften, og der findes desuden 9 Blå Flag strande. Som familie har I også mulighed for at gå på eventyr under overfladen på snorkelstien, og der er naturligvis mulighed for at leje våddragter inkl. snorkel og maske. 

Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro er bestemt også et besøg værd! Oplevelsen er måske ikke for de helt små, idet man skal være over 140 cm. høj. På den guidede tur over den gamle bro, kommer I til at gå hele 60 meter over vandet. Vi tør godt love, at I får en kæmpe oplevelse. Udsigten oppe fra broen er helt fantastisk! 

Lige midt i sjov og eventyr 

Lillebælt er et forrygende sted at holde ferie med børn, da det ligger smukt placeret lige midt i Danmark. Herfra kan I også nemt og hurtigt køre til mange store oplevelser og seværdigheder både i Jylland og på Fyn. Kører I til Fyn, kan I blandt andet opleve Egeskov Slot, Odense Zoo og H.C. Andersens Hus. I Jylland kan I opleve LEGOLAND, LEGO HouseKoldinghus, eller Kongernes Jelling, hvor de gamle vikingekonger boede.  

En ferie ved Lillebælt er som skabt for børn i alle aldre. Her kommer I helt sikkert ikke til at kede jer! Det er bare at vælge mellem de mange oplevelser og attraktioner. 

Aktiviteter i byen

Middelfart og Fredericia byder på mange aktiviteter. Find inspiration herunder til f.eks. bowling, gokart, en tur i biografen eller på biblioteket

Legepladser

Er du på ferie med børn i Fredericia og Middelfart, så finder du de mest oplagte legepladser her.

Battle 1849

Battle 1849

Alle kan selv lege soldater og være med i forberedelserne til det store slag ”Udfaldet fra Fredericia”, som fandt sted den 6. juli 1849.

Læs mere om app'en

H.C. Andersen

Følg H.C. Andersens spor rundt på fynske slotte og herregårde. Eventyrdigteren H. C. Andersen var hyppig gæst på fynske slotte og herregårde. Nu kan du drage i hans fodspor. Hent appen og dyk ned i den virkelige historie om de steder, som var med til at danne ramme om hans liv. Gå i H.C. Andersens fodspor på Hindsgavl i Middelfart.