Ferie for børn med BE HAPPY PASS fordele

Med et BE HAPPY PASS, opnår du en lang række fordele eller kontante rabatter på mange sjove børneoplevelser i Fredericia, Middelfart og i Legoland Billund Resort

Børneaktiviteter ved Lillebælt

Børneoplevelser

Især strandene og naturen trækker børnefamilier til Lillebælt. I Middelfart finder I mange aktiviteter på vandet og i Fredericia er det især området omkring Madsbyparken, der danner rammen om børneaktiviteter.

Ferie med børn på lands, til vands og i luften

Ferie med børn og masser af børneaktiviteter - Lillebælt har det hele. Middelfart og Fredericia byder på en masse voksen- og børneaktiviteter. Du kan blandt andet sende børnene ud på Hvalsafari i Lillebælt, lade børnene padle rundt i en Sit On Top-kajak, besøge de vilde dyr i dyrehaven ved Hindsgavl Slot eller besøge Madsby Legepark. Der er kort sagt mange børneaktiviteter til enhver smag.

Mange børneaktiviteter i, og omkring Middelfart og Fredericia

Lillebælt har kilometervis af kyststrækning på både Fyn- og Jyllandsiden. Udover at området danner en smuk ramme om en masse børneaktiviteter på lands og til vands, findes der også 9 Blå Flag strande. Som familie har I også mulighed for at gå på eventyr under overfladen på snorkelstien, og der er naturligvis mulighed for at leje våddragter inkl. snorkel og maske. 

Derudover er Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro bestemt også et besøg værd. Oplevelsen er måske ikke for de helt små, idet man skal være over 140 cm. høj. På den guidede tur over den gamle bro, går du i 60 meters højde over vandet, så der er god basis for at nyde den enestående oplevelse og smukke udsigt over Lillebælt.

Hvorfor holde ferie med børn ved Lillebælt?

Lillebælt er et forrygende sted at holde ferie med børn, da det ligger smukt placeret lige midt i Danmark, og i kørselsafstand til mange store oplevelser og seværdigheder både i Jylland og på Fyn. I forhold til børneaktiviteter på Fyn kan du blandt andet opleve Egeskov Slot, Odense Zoo og H.C. Andersens Hus med flere, og med hensyn til Jylland kan du blandt andet opleve LEGOLAND, Koldinghus, Kongernes Jelling og Jellingestenen.  Lillebælt byder på mange forskellige oplevelser, og vi vil vove og påstå, at det er oplevelser og børneaktiviteter til alle aldre og børn, der besøger området.

Aktiviteter i byen

Middelfart og Fredericia byder på mange aktiviteter. Find inspiration herunder til f.eks. bowling, gokart, en tur i biografen eller på biblioteket

Legepladser

Er du på ferie med børn i Fredericia og Middelfart, så finder du de mest oplagte legepladser her.

Battle 1849

Battle 1849

Alle kan selv lege soldater og være med i forberedelserne til det store slag ”Udfaldet fra Fredericia”, som fandt sted den 6. juli 1849.

Læs mere om app'en

H.C. Andersen

Følg H.C. Andersens spor rundt på fynske slotte og herregårde. Eventyrdigteren H. C. Andersen var hyppig gæst på fynske slotte og herregårde. Nu kan du drage i hans fodspor. Hent appen og dyk ned i den virkelige historie om de steder, som var med til at danne ramme om hans liv. Gå i H.C. Andersens fodspor på Hindsgavl i Middelfart.