Safari på Lillebælt_Middelfart - Få rabat med BE HAPPY PASS

BE HAPPY PASS

Rabat på oplevelser for børn, når du overnatter ved Lillebælt

Spisesteder/Restauranter

Lad dig forkæle med god mad

Områdets spisesteder forkæler jer med lf.eks okale fødevarer, udsigt over Lillebælt eller en hyggelig afkrog.

Familieferie i børnehøjde

Når vi tager på ferie med børn er der behov for masser af børneaktiviteter. Lillebælt området er helt ideelt til formålet. Langs Lillebælt er der børnevenlige strande langs den kilometer lange kystlinje, hele 9 Blå Flag strande, fordelt mellem Middelfart og Fredericia Kommuner. Skal der være Action for Kids, så book Safari på Lillebælt til dit barn. Her sejler børnene ud på Lillebælt i RIB båd med fast bund, naturligvis sammen med kyndig instruktør og sikkerheden er i top. Og der er meget mere for legesyge vandhunde; prøv f.eks Sit On Top Kajak, lad de mindre børn ”Klappe en fisk og kysse en krabbe” (gratis børneaktivitet), eller lej kano og kajak og sejl ud på egen hånd. Du har også mulighed for at gå på eventyr under overfladen på snorkelstien; her har du mulighed for at leje våddragt med snorkel og maske.
Børnerabatter med Be Happy Pass
Med fordelskortet i hånden, opnår du en lang række børnerabatter på udvalgte børneaktiviteter til familieferien. Herunder bl.a. rabat til oplevelser i Madsby Legepark, Hvalsafari, Bridgewalking og Safari på Lillebælt mm.
Oplev eventyret i naturen
Skal Lillebælt nydes fra toppen af et bøgetræ, så klatre til tops og ring med klokken. Der er træklatring ved Søbadet, ikke langt fra Middelfart Gl. Havn. Skal dagen bruges i naturen, er der masser af spændende naturområder med gode picnicmuligheder og ikke mindst mange legepladser rundt omkring. I Danmarks mest spændende legepark, Madsby Legepark i Fredericia, kan du sejle, køre i tog, kigge på børne zoo og meget mere. Skal eventyret fortsætte, så kan et besøg i H.C. Andersens hus i Odense eller en tur i Legoland være en mulighed.

 
Fredericia Badeland

Oplevelser for børn

Her kan du se events, hvor børn kan boltre og slå sig løs

Mira3 på Lillebælt

Nyd sommeren og Lillebælt fra vandsiden

Find gode overnatningstilbud her