Se de mange tilbud fra vores idylliske hoteller

Klik her og finde lige det ophold der passer til jer!

Aktiviteter i efterårsferien

I uge 42 inviterer Middelfart og Fredericia ved Lillebælt til en uge med gode oplevelser for store og små. 

Efterårsferie ved Lillebælt

Nyd efterårsferien ved Lillebælt
Lillebælt-området er ideelt til miniferien med familien, eller et romantisk weekendophold for to, med overnatning i enten Middelfart eller Fredericia. Her finder du alt til at leve ”Det Gode Liv” i efterårsmånederne. Forkæl dig selv, og dine kære med god mad hos et Lillebælt-områdets mange hyggelige og attraktive spisesteder. Vi byder på alt fra fine gourmetrestauranter (én med Michelin stjerne) til hyggelige caféer og lækker take away.

Oplevelser for alle
Lillebælt-området favner bredt, når det gælder oplevelser. Du finder alt lige fra Bridgewalking på toppen af den gamle Lillebæltsbro, Hvalsafari med AVENTURA og Madsby Legepark for de mindste. For de lidt større finder du Historisk Detektiv på Middelfart Museum, Historiequiz på museerne i Fredericia og fisketur på en ægte fiskekutter. Af tilbud til de voksne finder du SEEBACH THE MUSICAL, CLAY KERAMIKMUSEUM DANMARK, Shopping i Middelfart eller Fredericia og gåture langs havnefronten med udsigt til broerne.

Ud i naturen
Tag en tur ud i naturen, enten på gåben eller på cykel. Oplev det smukke og historiske Voldanlæg i Fredericia, eller store smukke naturområder ved Hindsgavl Halvøen, Trelde Næs, Røjle Klint eller Ejby Mose. Vores natur byder på picnicmuligheder, cykelruter i kilometervis, udsigt over Lillebælt, og stisystemer hvor du kan se solopgang eller solnedgangen på en romantisk gåtur. Et besøg i dyrehaverne er en utrolig smuk og dejlig tur ved denne årstid. Er I samtidig til golf, finder I ikke mindre end 3 golfbaner i Lillebælt-området.

Tæt på det hele
Som overskriften antyder, ligger Middelfart og Fredericia tæt på det hele, og så er det nemt at komme til. Mange store seværdigheder, såsom H.C. Andersens Hus I Odense, Egeskov Slot på Midtfyn, Trapholt Museet i Kolding og meget andet, ligger alle i kørselsafstand fra Lillebælt.

Spisesteder/Restauranter

Lad dig forkæle med god mad

Områdets spisesteder forkæler jer med lf.eks okale fødevarer, udsigt over Lillebælt eller en hyggelig afkrog.

Galleri Engholm

Gallerier og kunsthåndværkere

Naturen og det særlige lys i området, har inspireret mange lokale keramikere, malere og kunsthåndværkere, som du kan møde i de mange værksteder og gallerier.

Oplevelsesbooking

Book oplevelser - KLIK HER

Et væld af oplevelser - Hvalsafari, kanoudlejning, bådudlejning, Safari på Lillebælt, Sit On Top Kajak, Stand Up Paddle, træklatring, snorkling, prøvedyk og historiske ture m.m.

KoldingHus

Koldinghus

Middelalderborg der blev til kunstmuseum. Besøg udstillingen: ”Himmelsten”, Prins Henriks samling af orientalsk jadekunst