Dykning i et af Nordeuropas bedste dykkerområder

Der er mange gode dykkersteder i Lillebælt ved Middelfart og Fredericia. Variationen under overfladen i Lillebælt er unik. Mulighederne for vægdyk, strømdyk og dybdedyk direkte fra stranden har gjort Lillebælt til et af Nordeuropas bedste dykkerspots.
Når du dykker ved eksempelvis Den Gamle Lillebæltsbro på Fredericia-siden, oplever du den smukke granitbeklædte bropille og store sten med brødkrummesvampe i flotte orange farver. I Lillebælt kan du også opleve spektakulære vægdyk med masser af liv. Der er store kolonier af søpunge, lyserøde jordbærpolypper, kæmpestore sønelliker og meget mere. Mulighed for dybdedyk ned til 40 meter.

Dykkersteder

Dykkersteder

Dykning i Lillebælt er yderst attraktivt, bl.a. fordi der er mulighed for dykning langs Væggen

Lillebælts variation giver unikke oplevelser for dykning

Du kan opleve alt fra torskeyngel, sønelliker og små tangnåle til store lerblokke, der ligger som klynger på et koralrev og udgør gode gemmesteder for fisk. Her møder du ofte store torsk og havørreder. Der er stærk strøm i bæltet så har du muligheden, er en følgebåd og/eller overflademandskab på land en god sikkerhedsforanstaltning. Under overfladen finder du også en af verdens største marsvinbestande, netop fordi, der er et mangeartet liv under overfladen. Det er ingen tilfældighed, at dykkere fra det meste af Europa er vilde med at dykke i Lillebælt ved Middelfart og Fredericia. Der er garanti for storslåede dykkeroplevelser under vandet.
DMI Vanddybde
Sikkerhed for fritidsdykkere

Snorkelstier ved Lillebælt
Hop i vandet ved Lillebælt og oplev livet under overfalden. Følg snorkelstierne, som løber langs med stranden. Snorkelstierne er for begyndere og let øvede snorkeldykkere. Leje af våddragt

Snorkelsti v. Grimmermosehuset

Snorkelsti v. Grimmermosehuset

Langs med snorkelstien, som er ca. 50 m lang, er der placeret 8 informationsskilte som fortæller om det liv du kan opleve under overfladen netop her

Prøvedyk_Middelfart - Få rabat med BE HAPPY PASS

Prøvedyk: 150 kr. rabat for børn under 10 - 12 år

Rabat: DKK 150 pr. barn u. 12 år.

Snorkling_Middelfart - Få rabat med BE HAPPY PASS

Snorkling: 100 kr. rabat for børn 10 - 12 år

Prøv en tur med guide på den ny snorkelsti ved Lillebælt

Dykning i Danmark

Diving Denmark
Dykning i Danmark er attraktivt. "Diving Denmark" er navnet på den nye dykker-destination for Lillebælt og Øhavet. Se filmen her, og bliv inspireret til de mange dykker-oplevelser der er under overfladen i Lillebælt og Øhavet.
 
Dykning i Lillebælt
Oplev Lillebælt under overfladen og se bl.a. de flotte farver, fladfiskene, svampene og søstjernerne.

Dykning i Danmark

Dykning i Lillebælt

Snorkelsti i Lillebælt

Her kan du se en forsmag på at snorkle på den nye (2015) snorkelsti i Lillebælt.

Hvalsafari i Lillebælt

Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Her kan du opleve den lille hval, marsvinet på tætteste hold.

Hvalsafari på Lillebælt

Snorkelsti i Lillebælt

Søbadet