Spisesteder/Restauranter

Lad dig forkæle med god mad

Områdets spisesteder forkæler jer med lf.eks okale fødevarer, udsigt over Lillebælt eller en hyggelig afkrog.

Påskeferie ved Lillebælt

Når I vil nyde det gode liv så book et get-away ophold ved Lillebælt i påskeferien. Her er mange muligheder for påskeaktiviteter på jeres romantiske weekend; natur med skiltede cykel- og vandreruter, perfekte strande til f.eks. kano- og kajaksejlads og en spændende historie som I kan komme tæt på.

Oplev Fredericia og Middelfart i påsken

Lillebælt er kendt for det store antal marsvin der holder til i farvandet, så tag på en Hvalsafaritur fra Gl. Havn i Middelfart. En anden af Lillebælts største attraktioner er Bridgewalking – en udfordrende oplevelse, som bliver et minde for livet. Gå hellere ikke glip af en dejlig gåtur på Fredericia Vold, hvor I kan gå fra bastion til bastion og oplev den smukke voldgrav.

Et absolut must er også et besøg på CLAY Keramikmuseum Danmark. Her kan I opleve keramisk kunst i særklasse. Oplev den største Axel Salto udstilling nogensinde samt den permanente samling af mere end 350 år af Royal Copenhagen procelæn.

Middelfart og Fredericia ligger lige midt i landet og er et oplagt udgangspunkt for opleve en perlerække anerkendte kunstmuseer, slotte og herregårde, som f.eks.: Trapholt, Koldinghus, Egeskov eller Aros i Aarhus - Europæisk Kulturby 2017.

Book din påskeferie allerede nu på en af Lillebælts skønne overnatningssteder.

Mira3 på Lillebælt

Nyd sommeren og Lillebælt fra vandsiden

Find gode overnatningstilbud her

Galleri Engholm

Gallerier og kunsthåndværkere

Naturen og det særlige lys i området, har inspireret mange lokale keramikere, malere og kunsthåndværkere, som du kan møde i de mange værksteder og gallerier.

KoldingHus

Koldinghus

Middelalderborg der blev til kunstmuseum. Besøg udstillingen: ”Himmelsten”, Prins Henriks samling af orientalsk jadekunst