Øster Strand Fredericia

Strandene i Lillebælt-området

Sommerliv er lig med strandliv og det er der rig mulighed for at nyde i Middelfart og Fredericia, som er kendetegnet ved sine mange forskelligartede strande. Her lokker Danmarks smukkeste badestrande med plads til både sjov og leg eller total afslapning. Vælg mellem brede hvide sandstrande, smalle strande, strande hvor det hurtigt bliver dybt, børnevenlige strande hvor du kan soppe mange meter fra strandkanten, strande som du kan have helt for dig selv og nyde på egen hånd, eller strande der har alle faciliteter, så du kun behøver at pakke strandtasken med det absolut mest nødvendige.

Blå Flag – et kvalitetsstempel

Blå Flag er et kvalitetsmærke. Det er din garanti for, at der på den pågældende strand eller havn findes gode forhold, og at kommunen eller den pågældende havn arbejder målrettet for et godt og rent miljø. En Blå Flag strand og havn skal bl.a. være ren og velholdt, have redningsudstyr, gode toiletforhold, affaldsfaciliteter og informere de besøgende om natur- og miljøforhold og de tilstedeværende faciliteter. Alle disse forhold skal medvirke til, at du som gæst får en god oplevelse når du besøger en af vores Blå Flag strande eller havne.

Tag hunden med på stranden
Hunde er meget velkommen på stranden i Middelfart og Fredericia, men vær opmærksom på, at der er særlige regler i sommermånederne på vores Blå Flag strande. På de vores Blå Flag strande herunder, finder du et link til et kort hvor du kan se Blå Flag zonerne på vores strande. Hunden må altså gerne medbringes på stranden, med må kun færdes uden for disse zoner i sommermånederne. Selvom hunden i mange henseender er menneskets bedste ven, er det desværre ikke alle der er lige begejstret for vores firbenede venner og vi opfordrer derfor til, at du altid holder din hund i snor på offentlige arealer.

Middelfart, Fredericia og Kolding ligger idenfor 1 times kørsel, læs mere om strandene i hele Destination Lillebælt her