Baaring Vig Feriepark Skovlund Camping

Båring Vig Feriepark Skovlund Camping

Fra DKK 299,- pr. døgn

Vejlby Fed Strand Camping_Mobilehome

Vejlby Fed Strand Camping

DKK 1.950,- for 6 personer

Ronæs Strand Camping_Mobilehome

Ronæs Strand Camping

Fra DKK 1.200,- for 2 nætter 

DanCamp Trelde Næs

DanCamp Trelde Næs

Fra DKK 1.499,- for 3 dage/2 nætter op til 6 personer

Frem med camping grejet, Lillebælt venter i dit weekendophold

Det er tid til weekendophold – en spændende telt tur med din partner, eller en nærværende, hyggelig weekend med familien i campingvogn. Lillebælt tilbyder muligheder for at bo præcis på den campingplads, der passer til hvilket som helst weekendophold. Tag til hjertet af Danmark på camping, omgivet af fantastisk natur, udsigter der tager pusten fra én, og kultur og seværdigheder drevet af områdets helt egne, unikke indtryk.

Camping på alle tænkelige måder

Alle campingpladser ligger unikt placeret her - Ronæs Strand Camping og Vejlby Fed Strandcamping, for vandhundene, begge placeret med førsteparket til Lillebælts skønne kyststrækning, eller aktivt weekendophold i Båring Vig Feriepark med rutsjebaner, sport og leg, eller en anden af de i alt 6 pladser i området. Alle camping oplevelser er fantastiske og giver rig mulighed for at opleve området. 

Befinder man sig bedst, når man kan sove under åben himmel, med naturens sanseindtryk og mad over åben ild, har Lillebælt tilbud om shelters i området. Uden booking – duk bare op, find dig til rette og nyd jeres weekendophold helt tæt på naturen.

Store oplevelser er naboen i dit weekendophold

Lillebælt er perfekt placeret centralt i Danmark – Der er lige langt til Århus og København. Det betyder også, at der er nemt overkommelige afstande til rigtig mange, rigtig spændende seværdigheder fra alle campingpladser.

I det nære lokalområde er der rig mulighed for bl.a. at tage en gåtur væk fra camping området, for at opleve naturen, udsigten fra en Bridgewalking 60 meter over vandet, besøge marsvinene i bæltet på Hvalsafari, ræse Hindsgavlen tynd på Segway, eller få kildet kunst-kultur-nerven på CLAY, Middelfarts museum for keramisk kunst.

Har man mod på at køre lidt længere væk fra campingpladsen, kan man opleve bl.a. Odense Zoo og Egeskov Slot på Fyn, samt Legoland og Givskud Zoo i Jylland. 

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte ophold