Vejlby Fed Strand Camping_Mobilehome

Vejlby Fed Strand Camping

7 dage i egen vogn incl. strøm - DKK 2.995,- for 6 personer

Baaring Vig Feriepark Skovlund Camping

Båring Vig Feriepark Skovlund Camping

Børnefamilie i sommerferien 2 voksne og op til 3 børn (under 12 år) – DKK 389,-/døgn i egen campingvogn/telt på en standardplads incl. strøm.

Ronæs Strand Camping_Mobilehome

Ronæs Strand Camping

Familiepakke 2 voksne og 2 børn (under 13 år) i egen vogn/telt fra DKK 2.350,- pr. uge

DanCamp Trelde Næs

DanCamp Trelde Næs

7 nætter for op til 6 personer i egen campingvogn/autocamper/telt fra DKK 1.999,-

Frem med camping grejet, Lillebælt venter i din sommerferie

Det er tid til sommerferie – en spændende telt tur med din partner, eller en nærværende, hyggelig weekend med familien i campingvogn. Lillebælt tilbyder muligheder for at bo præcis på den campingplads, der passer til hvilket som helst sommerferie ophold. Tag til hjertet af Danmark på camping, omgivet af fantastisk natur, udsigter der tager pusten fra én, og kultur og seværdigheder drevet af områdets helt egne, unikke indtryk.

Camping på alle tænkelige måder
Alle campingpladser ligger unikt placeret her - Ronæs Strand Camping og Vejlby Fed Strandcamping, for vandhundene, begge placeret med førsteparket til Lillebælts skønne kyststrækning, eller aktiv sommerferie i Båring Vig Feriepark eller DanCamps Trelde Næs 10 km nord for Fredericia med rutsjebaner, sport og leg, eller en anden af de i alt 6 pladser i området. Alle camping oplevelser er fantastiske og giver rig mulighed for at opleve området.

Befinder man sig bedst, når man kan sove under åben himmel, med naturens sanseindtryk og mad over åben ild, har Lillebælt tilbud om shelters i området. Uden booking – duk bare op, find dig til rette og nyd sommerferie helt tæt på naturen.

Store oplevelser er naboen i din sommerferie
Lillebælt er perfekt placeret centralt i Danmark – Der er lige langt til Århus og København. Det betyder også, at der er nemt overkommelige afstande til rigtig mange, rigtig spændende seværdigheder fra alle campingpladser.

I det nære lokalområde er der rig mulighed for bl.a. at tage en gåtur væk fra camping området, for at opleve naturen, udsigten fra en Bridgewalking 60 meter over vandet, besøge marsvinene i bæltet på Hvalsafari, ræse Hindsgavlen tynd på Segway, eller få kildet kunst-kultur-nerven på CLAY, Middelfarts museum for keramisk kunst.

Har man mod på at køre lidt længere væk fra campingpladsen, kan man opleve bl.a. Odense Zoo og Egeskov Slot på Fyn, samt Legoland og Givskud Zoo i Jylland.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte ophold.