Camping ved Naturpark Lillebælt

Middelfart og Fredericia byder på fantastiske campingpladser, der alle ligger ved vandet i Naturpark Lillebælt. Hav, skov og strand er de ord der bedst kendetegner campingpladserne ved Lillebælt. Her er fred og ro, små grønne oaser, høj kvalitet med strand, og andre naturoplevelser lige uden for døren. Alle har en unik beliggenhed tæt ved vandet og med gode muligheder for lystfiskeri, badning, vandre- og cykelture.

Campingpladserne ved Lillebælt ligger ganske tæt ved motorvejen der forbinder Jylland og Fyn, ligesom der er kort afstand til købsstaden Middelfart og fæstning byen Fredericia. Oplevelserne står i kø når du camperer i området; Tag på Hvalsafari på Lillebælt, se dådyr og krondyr på Hindsgavl Halvøen, besøg CLAY Keramikmuseum eller tag med i højderne på Bridgewalking. Slap af på caféerne efter en shoppingtur. Du kan også tage en smuttur til Legoland, Lalandia eller Egeskov Slot som alle ligger under 1 times kørsel fra Lillebælt.

Rigtig god campingferie ved Lillebælt!

Camping

Camping for vandhunde. At campere i og ved Fredericia og Middelfart er en van(d)vittig god idé. Campingpladserne ligger nemlig alle tæt på Lillebælt. På din campingferie er der gode legemuligheder for børnene på de forskellige campingpladser, så I kan vælge at blive på pladserne og slappe af.

Mobile Homes
Den sidste nye trend inden for camping er Mobile Homes. Det kaldes et Mobile Home, men det er faktisk en feriehytte, og man har kendt dem fra campingpladser rundt om i Europa, og nu er de også kommet til Middelfart og Fredericia.

Kapacitetsoversigt - Campingpladser i Middelfart

Campingudstyr

Har du behov for diverse campingudstyr på farten, så kig ind til Kais Caravan i Ejby. Her kan du købe reservedele, kaffemaskiner, fiskeudstyr samt alment campingudstyr.

Det er også muligt at købe samt leje campingvogne.

Se også leje af kano, kajak og både via udlejningsprodukter

Lillebælts muligheder

Når du ferierer og camperer ved Lillebælt, er der et hav af muligheder for oplevelser med vandsport, dykning, snorkling, bådudlejning, og ikke mindst, så kan du sandsynligvis være heldig at se marsvin fra stranden eller tage en tur på Hvalsafari.

Middelfart-området ligger i Naturpark Lillebælt, og i sommerperioden kan du gratis deltage i Klap en fisk og kys en krabbe på Middelfart Marina. Her er de mindste med til at fange krabber og andet fra strandkanten på den børnevenlige Blå Flag strand ved Middelfart Marina.
Download Naturpark Lillebælts printervenlige folder om natur, kultur og friluftsliv.

Bridgewalking

Når I har været i Lillebælt og bade, dykke eller snorkle, sejlet på Lillebælt, sendt de mindste på autentisk Safari på Lillebælt, og/eller stået på SUP board, så kan I bridge-walke og se Lillebælt fra oven. I 60 meters højde tager I den guidede tur over Lillebælt og Den Gamle Lillebæltsbro. En fantastisk oplevelse for alle over 140 cm, som er et højdekrav. Nyd udsigten ud over Lillebælt, Fredericia, Strib og Middelfart. Ja I kan også se til Kolding.

Bridgewalking

På konstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro kan du nu gå Bridgewalking (brovandring).

Træklatring_Middelfart - Få rabat med BE HAPPY PASS

BE HAPPY PASS - fordelskort

Hvis du overnatter i Fredericia eller Middelfart har du mulighed for at få udleveret et BE HAPPY PASS fordelskort i receptionen på dit overnatningssted.

Eventkalender

Se events, markeder og udstillinger m.m.

Oplevelsesbooking

Book oplevelser - KLIK HER

Et væld af oplevelser - Hvalsafari, kanoudlejning, bådudlejning, træklatring, snorkling, prøvedyk og historiske ture m.m.