Bridgewalking - udsigt til noget særligt

På konstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro kan du prøve Bridgewalking (brovandring). Vi kan næsten ikke vente med at byde dig og din familie velkommen i højderne til Fredericia og Middelfarts unikke attraktion ved Lillebælt. Du skal helt til Sydney eller Auckland for at prøve noget lignende!

Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro. Opleve højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Nyde vandet. Skibene. Udsigten mod land. Vinden. Vejret. Den svage rysten i broen, når toget gungrer over broen. Bridgewalking Lillebælt er en ny, unik attraktion i Europa. Få en helt enestående oplevelse, som ikke tidligere har været mulig i Europa. Eller som H.K.H. Kronprinsesse Mary sagde, da hun indviede Bridgewalking: WAUW!

Bridgewalking-turen
Turen starter vedVelkomstcentret, Galsklintvej 4, Middelfart. Her bliver du modtaget af kyndige guider, som forbereder dig på den fantastiske tur, du skal ud på. Sammen går I fra Velkomstcentret til Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem - og så går det opad! Op til 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt.


 

Praktisk information

Billeder
Der må ikke medbringes kamera på broen (eller andre løse genstande). Guiderne tager billeder, som efterfølgende bliver uploadet på deres website, hvor du kan gå ind og hente dem.

Billetter
Billetter bestilles via www.bridgewalking.dk

Priser:
Voksne: DKK 285,-
Børn under 16 år: DKK 215,-

Fakta om Bridgewalking
- Turen tager 2 timer incl. sikkerhedsinstruktion og omklædning
- Turen foregår oppe på Lillebæltsbroen, 60 meter over Lillebælts overflade
- I bliver sendt op i hold på maks. 20 personer ad gangen

Sikkerhed
Du skal være min. 140 cm høj.
Gæster til Bridgewalking vil ud over en grundig sikkerhedsinstruktion bl.a. blive udstyret med sikkerhedsliner. Af sikkerhedsmæssige årsager må man ikke medbringe løse genstande. Du får udleveret en heldragt til turen, som i øvrigt må tages med hjem. Bemærk i øvrigt, at Bridgewalking ikke er egnet for kørestolsbrugere og bevægelseshæmmede.

 

Under overfladen ved Den Gamle Lillebæltsbro

Er der nogen i familien, der ikke har mod på turen på toppen af broen - eller ikke er høje nok - kan de i stedet undersøge, hvad der er under overfladen ved Den Gamle Lillebæltsbro. Onsdag og fredag klokken 13.00 -15.00 i ugerne 27 - 32 står havbiolog Søren Larsen klar med waders, rejenet og vandkikkert til alle med ”Be happy Pass”, der hellere vil opleve dyrelivet på det lave vand, end se Lillebælt fra toppen af broen.

Kom helt tæt på fisk og havdyr i vores rørebassin. Få øje på dyrene gennem vandkikkert – også dem der gemmer sig. Lav et akvarium, deltag i krabbefanger konkurrencer og nak og æd en reje. Alle børn får en mulepose med spændende indhold - blandt andet forstørrelsesglas, farveblyanter og blok - og en tøjklemme og et stykke snor, så de kan lave deres egen krabbefanger!

Billetter bestilles via www.bridgewalking.dk

Pris:
pr. deltager: DKK 99,-

Del denne side