Bridgewalking - udsigt til noget særligt

På konstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro kan du prøve Bridgewalking (brovandring). Vi kan næsten ikke vente med at byde dig og din familie velkommen i højderne til Fredericia og Middelfarts unikke attraktion ved Lillebælt. Du skal helt til Sydney, Brisbane eller Auckland for at prøve noget lignende!

Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro. Opleve højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Nyde vandet. Skibene. Udsigten mod land. Vinden. Vejret. Den svage rysten i broen, når toget kører over broen under dig. Bridgewalking Lillebælt er en unik attraktion i Europa. Som H.K.H. Kronprinsesse Mary sagde, da hun indviede Bridgewalking den 10. maj 2015: WAUW!

Bridgewalking-turen
Turen starter ved Velkomstcentret, Galsklintvej 4, Middelfart. Her bliver du modtaget af din guide, som forbereder dig på den fantastiske tur, du skal ud på. Sammen går I fra Velkomstcentret til Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem - og så går det opad! Op til 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt.


 

Praktisk information

Billetter
Billetter bestilles via www.bridgewalking.dk

Priser pr. 1. januar 2019:
Voksne: DKK 289,-
Børn under 16 år: DKK 229,-

Fakta om Bridgewalking
- Turen tager 2 timer incl. sikkerhedsinstruktion og omklædning
- Turen foregår oppe på Lillebæltsbroen, 60 meter over Lillebælts overflade
- I bliver sendt op i hold på maks. 20 personer ad gangen

Sikkerhed
Du skal være min. 140 cm høj.
Gæster til Bridgewalking vil ud over en grundig sikkerhedsinstruktion bl.a. blive udstyret med sikkerhedsliner. Af sikkerhedsmæssige årsager må man ikke medbringe løse genstande. Du får udleveret en heldragt til turen, som i øvrigt må tages med hjem. Bemærk i øvrigt, at Bridgewalking ikke er egnet for kørestolsbrugere og bevægelseshæmmede.

Deltagere skal:

  • Rette sig efter guidens instrukser.
  • Anvende det udstyr, guiden anviser.
  • Være min. 140 cm.
  • Ikke være gangbesværet.
  • Være i nogenlunde god form (turen er ca. 2,5 km lang, og der er en del trapper).
  • Ikke have højdeskræk.
  • Ikke have indtaget alkohol. Promillen skal være 0,00.
  • Ikke have indtaget rusmidler.
  • Ikke være gravid over 23. uge.
  • Have fastsiddende fodtøj på.

Deltagere må ikke medbringe genstande på broen (mobil, kamera etc. - desværre heller ikke astmamedicin, druesukker eller lign.) Guiderne tager billeder, som efterfølgende bliver uploadet på www.bridgewalking.dk, hvor du gratis kan gå ind og hente dem.

 

Under overfladen ved Den Gamle Lillebæltsbro

Er der nogen i familien, der ikke har mod på turen på toppen af broen - eller ikke er høje nok - kan de i stedet undersøge, hvad der er under overfladen ved Den Gamle Lillebæltsbro. Onsdag og fredag klokken 13.00 -15.00 i ugerne 27 - 32 står havbiolog Søren Larsen klar med waders, rejenet og vandkikkert til alle, der hellere vil opleve dyrelivet på det lave vand, end se Lillebælt fra toppen af broen.

Kom helt tæt på fisk og havdyr i vores rørebassin. Få øje på dyrene gennem vandkikkert – også dem der gemmer sig. Lav et akvarium, deltag i krabbefanger konkurrencer og nak og æd en reje. Alle børn får en mulepose med spændende indhold - blandt andet forstørrelsesglas, farveblyanter og blok - og en tøjklemme og et stykke snor, så de kan lave deres egen krabbefanger!

Billetter bestilles via www.bridgewalking.dk

Pris:
pr. deltager: DKK 99,- (gratis med Be Happy Pass)

Del denne side