Apps

De gratis apps er din mobile turistguide!

Gå i soldaternes eller H.C. Andersens fodspor, eller bliv inspireret til gode oplevelser, overnatning, spisesteder, attraktioner og meget mere.

Der findes 5 apps: H.C. Andersens fodspor, Bed+Bike, VisitLillebælt, Battle 1849 og VisitFyn. Hent vores apps i App store eller på Google Play.

VisitLillebælt

VisitFredericia App

Hent app'en som giver dig overblik over attraktioner, overnatning og begivenheder i Fredericia og Middelfart.

Læs mere om app'en

Battle 1849

Battle 1849

Alle kan selv lege soldater og være med i forberedelserne til det store slag ”Udfaldet fra Fredericia”, som fandt sted den 6. juli 1849.

Læs mere om app'en

VisitFyn

VisitFyn app

VisitFyns gratis App er din mobile turistguide, som inspirerer og guider dig til de gode oplevelser på Fyn. Find overnatning, spisesteder, attraktioner og meget mere. Få at vide, hvad der sker af spændende ting nær dig – og lad app’en vise dig ruten der til. 

Download:

iPhone eller Android

H.C. Andersen

Følg H.C. Andersens spor rundt på fynske slotte og herregårde. Eventyrdigteren H. C. Andersen var hyppig gæst på fynske slotte og herregårde. Nu kan du drage i hans fodspor. Hent appen og dyk ned i den virkelige historie om de steder, som var med til at danne ramme om hans liv. Gå i H.C. Andersens fodspor på Hindsgavl i Middelfart.

Bed+Bike

Find overnatning på cykelturen via telefonen. 

Bed+Bike bliver mere og mere populært, da overnatningssteder med det særlige certifikat skal leve op til en række krav for cykelturisten.

Hent Bed+Bike App eller find den i App Store.

Se mere om Bed+Bike overnatningssteder ved Lillebælt

Donkey Republic

App'en benyttes ifm. cykeludlejning i Middelfart. Du booker cyklen/cyklerne for 2, 6, eller 12 timer, eller 1-150 dage ad gangen. 

Det er nemt og hurtigt. Du opretter dig som bruger i appen ifm. betaling (log evt. ind via din Facebook konto).

Download app