Luftfoto-Bobler-MeetingLillebælt-Lillebælt

Venues

Foto: RedInk

Møde, konference og kongres ved Lillebælt

Lillebælt området er unikt til afvikling af møder og konferencer. Vi samarbejder med venues og messehaller i både Middelfart og Fredericia. Det betyder der er mere end 3.400 sengepladser i en radius af 15 min. kørsel.

Overnatning og lokaler

 

Fra mødelokale på en kaffebar til messecenter med plads til 10.000.
Tag et kig på vores samarbejdende venues i Middelfart og Fredericia. Her finder du komplet overblik over konferencefaciliteter og kapacitet.

 

 

Alle konferencecentre har moderne mødefaciliteter, der matcher dine ønsker. Og et professionelt personale - klar til at hjælpe. Rammerne spænder fra store messelokaler og udstillingshaller til intense strategimøderum. Fra streetfood-tema med 12.000 spisende til intime gourmetmiddag med kokkehuer på rad. Fra dagsmøder til ugelange internationale kongresser.

 

I Lillebæltsområdet finder du storbyens faciliteter på konference- og kongresområdet – lige midt i eller meget tæt på naturen. Hold møder i vandkanten eller i skoven med højt til loftet. Supplér dit møde med aktiviteter i det skønne område. Eller hold dig til at nyde udsigten – og glæd dig over, at Lillebælt ligger helt centralt i Danmark, så alle har den nemmeste vej til og fra dit arrangement.

Kom, nyd området – og placeringen, som gør, at gæster fra hele landet kan komme hertil på ca. 2 timer.

Læs mere
MeetingLillebælt - Din indgang til møder & konferencer ved Lillebælt