VisitLillebælt
Bridgewalking-Lillebælt

Oplevelser

Teambuilding og aktiviteter

Når der er brug for et pusterum, tilbyder vi en lang række oplevelser og gruppeaktiviteter i forbindelse med dit møde, konference eller event. MeetingLillebælt hjælper jer gerne med at finde den aktivitet eller oplevelse som passer til lige netop jer. Oplev de fantastiske marsvin på hvalsafari i Lillebælt, teambuilding i form af sejllads, nyd udsigten mens i er på Bridgewalking, få en rundvisning i dyrehaven eller oplev kunst i særklasse på CLAY og meget mere - se alle oplevelserne her

Styrk teamet eller tag en pause

Hjernen har brug for pauser for at lære, reflektere og ordne de nye indtryk.

Hertil har Lillebælt alt. Naturen er flot og dramatisk. Bæltet med den stærke strøm. Skrænterne med store træer helt ned til vandet. Skovene. Stierne. Udsigten til to broer. Krondyr. Marsvin. Nærværende lokal- og Danmarkshistorie.

Match racing med og mod kollegerne

Kapsejlads kan være den ultimative prøve mod vind og vejr, og kan være med til at styrke din virksomhed på flere områder. Sammenhold, ny energi og personlig gennemslagskraft er blot få af dem. Vi samarbejder med de to bedste indenfor sejlads og teambuilding:

Match Racing Danmark er et af de førende og største matchrace-center i landet og er placeret i Middelfart Marina, hvor 17 både ligger klar til dit arrangement. Se mere og book her

GoSail har knap 20 års erfaring med team-building på vandet. Deres 10 sejlbåde, som rummer fra 3-100 personer, ligger i Middelfart Marina. GoSail tilbyder ligeledes fart over feltet med sejlture i RIB-både med hastighed op til 90 km/t. Se mere og book her

Gode udsigter og et frisk pust i pausen på Bridgewalking

Et flot naturligt sceneri kan nogen gange være nødvendigt for at reflektere ordentligt over mødet, og på Bridgewalking er naturscenerierne i panorama. Kollegaerne udfordres og får flyttet grænser i højden, og samtidig er turen på broen en uforglemmelig oplevelse.

Bridgewalking er også ideelt til teambuilding ture, da bl.a. højden, trafikkens rumlen på broen og de storslåede udsigter skaber en følelse sammenhold omkring oplevelsen i firmaet.

Alle turene er guidede, oftest af lokale guider med passion for området og at imødekomme gæsternes behov på broen - og så foreviger de altid turen med billeder af selskabet. Læs mere her.

Hvalsafari, kaffekopper og foredrag

Hvad har de 3 ting til fælles? De kan alle sammen forekomme på en af turbådene på Lillebælt, vi samarbejder med.

Er selskabet er til en pause med en traditionel Hvalsafari, kan fortællingen om marsvinene i Lillebælt samt Middelfart og Fredericias historiske forhold til hvalerne give inspiration til virksomheden.

Mange af bådene har også faciliteter til mindre møder og events ombord, så måske det giver mening for jer at flytte mødet ud på vandet? Læs mere her.

Oplevelser og teambuilding ved Lillebælt

MeetingLillebælt - Din indgang til møder & konferencer ved Lillebælt