Konferencefaciliteter med op til 12.000 deltagere pr. dag

Fleksible rammer i hjertet af Trekantsområdet

MESSE C ligger centralt placeret i landet og har derfor den fordel, at stort set alle mødedeltagere og konferencegæster kan nå frem inden for to køretimer. I vores moderne og fleksible rammer står medarbejderne klar for at få alt til at klappe, så du får Danmarks bedste konference- og mødeoplevelse.

Messehaller med unikke muligheder

Om du skal afholde møde, konference, kursus, generalforsamling eller noget andet, så er MESSE C det perfekte mødested. Vi har i alt fire messehaller fordelt på 30.000 m2, hvor der er helt unikke muligheder for at indrette rammerne for dit arrangement, så de matcher præcist til dine ønsker. Pladsen betyder også, at du kan kombinere dit arrangement med for eksempel en udstilling, demonstrationsarealer, produktpræsentationer eller noget helt fjerde. Vi huser ofte stormøder med flere tusinde deltagere, og derfor er vi topform til at modtage dine gæster, om I så er 20 eller 12.000. I fællesskab finder vi den rigtige løsning til dit arrangement.

Vi sørger for, at du og dine gæster får en totaloplevelse

Restaurant og overnatning

Vores restaurant kan kreere alt fra lette, klassiske retter til avancerede og gastronomiske oplevelser, og vi arbejder altid ud fra kundens behov og ønsker. Hotel Fredericia er vores nabo med skøn natur i baghaven. Ved større arrangementer sørger vi for hurtigt transport med shuttlebus til andre hoteller i nærområdet.

Unik in house event afdeling

MESSE C har alt, hvad du som konferencearrangør skal bruge. Det gælder også sparring med et professionelt team af projektledere, eventdesignere og marketingspecialister med mange års erfaring og masser af kreative indspark til dit arrangement.

Læs mere om MESSE C

 

Del denne side

MesseC

MesseC

MesseC Gallamiddag

MesseC - Lounge stemning

MESSE C - Konferencelokaler

MESSE C - Messehaller