Mercedes-Benz Danmark

Seminaret krævede god plads og fleksible rammer til blandt andet workshops, der blev opstillet i både grupperum og udstillingsområdet.
På græsset foran hotellet blev nye Mercedes modeller vist frem, og i foyeren var verdens ældste bil - en Benz 1886 Patentmotorwagen - opstillet i anledning af dens 125 års jubilæum. Som en ekstra gimmick blev jubilaren startet op for at køre prøveture i rundkørslen.

"Vi valgte at afholde vores arrangement på Comwell Middelfart, da rammerne her passer perfekt til gruppens størrelse. Udover det lyse og venlige plenumlokale er der et stort og varieret udbud af gruppelokaler, som let kunne tilpasses de forskellige aktiviteter. Forplejningen på Comwell Middelfart er bestemt også et parameter for at vælge stedet. En udsøgt og delikat frokost-buffet, friske frugter og lækre kager, hele tiden friskbrygget kaffe på kanderne og som afslutning på seminaret fik vi en herlig festmiddag sammensat med kyndig vejledning fra restaurant- og hotelcheferne. Alt i alt et meget vellykket seminar, hvor et fantastisk hjælpsomt personale havde fuldt fokus på os hele vejen. Vi kommer gerne igen!", siger Karsten Olsson, Parts Management, Mercedes-Benz Danmark

Del denne side