Middelfart-Gl. Bydel-Shopping-Lillebælt

Om MeetingLillebælt

Foto: Niels Martner

Din indgang til møder og konferencer ved Lillebælt

I Lillebælt området finder du storbyens venues på konference- og kongresområdet. Alle venues har moderne mødefaciliteter, der matcher dine ønsker. Rammerne spænder fra store messelokaler og udstillingshaller til intense strategimøderum. Fra streetfood-tema med 10.000 spisende til intime gourmetmiddag med kokkehuer på rad. Fra dagsmøder til ugelange internationale kongresser. Ved MeetingLillebælt kommer du effektivt og hurtigt ind på det af vores 17 venues, der passer dig og dit arrangement bedst.

 

Udsigten til et godt møde i smukke omgivelser

 

Møde- og konferencekapaciteten er som en storby midt i naturen.Både Middelfart og Fredericia ligger lige midt i eller meget tæt på naturen. Hold møder i vandkanten eller i skoven med højt til loftet. Supplér dit møde med aktiviteter i det skønne område. Eller hold dig til at nyde udsigten – og glæd dig over, at Lillebælt ligger helt centralt i Danmark, så alle har den nemmeste vej til og fra dit arrangement.
 

 

Vi kan bespise op til 12.000 gæster under samme tag

 

 

Inden for 15 min. kørsel er der ca. 3400 sengepladser

 

 

Der er mange og gratis P-pladser ved alle venues

 

 

Dine gæster her under en times kørsel til Billund Lufthavn (og lidt over to til København og Aalborg Lufthavn) med gode og hyppige togforbindelser til området