Vi hjælper dig med at skabe større sammenhæng i dine møder og konferencer

Derfor kan vi stille dig Danmarks bedste møde i udsigt

Det er vores mål at berige jeres arrangement ved at skabe sammenhæng mellem det faglige indhold og jeres totaloplevelse. Vi tager udgangspunkt i jeres mission, i mødet eller konferencens formål og binder en rød tråd, der styrker oplevelsen fra indbydelse til evaluering.
Vi kan hjælpe med at forstærke fagligheden og sikrer en logistik, der er så effektiv, at I ikke lægger mærke til den. Alt sammen for at styrke udbyttet af dit arrangement. Brug os.

  • Vi hjælper med at skabe sammenhæng og rød tråd i dit arrangement

  • Vores fokus er at sikre, at I når jeres mål med mødet eller konferencen

  • Vi hjælper med alt det praktiske fra planlægning, over invitationer og registreringer til evaluering og ‘tak-for-sidst-mail’ evt. med film

  • Vi er eksperter i gode møder og viser gerne mulighederne frem for dig på en besøgsrunde - brug os

Hvordan kommer man i gang med næste arrangement?

Brug os som sparringspartner og få Danmarks bedste møde

Vi laver mange møder, konferencer og kongresser ved Lillebælt. Efter hvert arrangement evaluerer vi resultatet. Derfor har vi rigtig mange erfaringer, som vi gerne dele ud af. Vi kan hjælpe dig med at svare på nogle af de spørgsmål, som helt naturligt dukker op, når du står over for at arrangere et større møde, konference, produktlancering eller event. Det er spørgsmål som: Hvor skal man starte? Hvilke virkemidler kan man bruge? Hvordan sikrer jeg, at arrangementet bliver mindeværdigt (på den gode måde)?

Vi guider dig gennem mødes forskellige faser

Vi har en struktureret måde at arbejde med dit næste møde på. Den sikrer, at der er en overordnet rød tråd i arrangementet . Vi sørger for, at alt det praktiske spiller. Maden og underholdningen er på plads, og vi hjælper, så det administrative, invitationer, registreringer, budgetter m.v. bliver håndteret på bedste vis for dig og dine deltagere. Men det er alle de små detaljer, der gør forskellen - dem husker vi også.

Kontakt os og lad os vise dig vej til Danmarks bedste møde:
Salgschef - Meeting Lillebælt: Anne Thygesen
Mail: anne@meetinglillebaelt.dk 
Direkte: 8832 5965
Mobil: 2033 8394

Del denne side

Se filmen
Play Video

Overdragelsen

Hent guiden til det perfekte møde

Hent den gratis guide til hvordan du planlægger det perfekte arrangement

Play Video

Overdragelsen