F. Engel

"Efter en gennemgang af vores nye kollektion og tankerne omkring den, gik teamet fra MESSE C i gang med at arbejde på et oplæg, som da vi blev præsenteret for det viste sig at være et genialt helstøbt koncept. De havde helt fanget de signaler vi havde givet, og skabt den helt rigtige måde at præsentere kollektionen på – og ikke mindst de helt rigtige rammer for en spændende aften, som skulle kunne trække forhandlere fra hele Danmark (og gjorde det!). En aften med ”en rød tråd” der bandt det hele sammen.
Fra idéen blev skabt og frem til selve afviklingen af showet, havde vi et helt igennem fantastisk godt samarbejde med teamet fra MESSE C. Vi blev løbende orienteret, udfordringer blev løst, praktiske tilpasninger foretaget i en tæt dialog, deadlines overholdt og vi fik meget hurtigt en god fornemmelse i maven – teamet arbejder top professionelt og har i den grad styr på både de store linjer og de små detaljer.
Selve afviklingen af showet var en kæmpe succes. Alt klappede og det var på alle måder en fantastisk aften. Vores forhandlere gik derfra med en meget stor oplevelse i bagagen, og vi har efterfølgende modtaget rigtigt mange positive tilkendegivelser.
Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale MESSE C som partner på store/større events, shows m.v.”, siger Tom Hedegaard, Salgschef, F. Engel

Del denne side