VisitLillebælt

Velkommen til Lillebælt

Erfarent, detaljeorienteret, effektivt og ikke mindst imødekommende. Det tør vi sige om service og faciliteter på alle vores hoteller.
I Middelfart og Fredericia findes samme kapacitet som i større byer - vi ligger bare meget mere centralt.

MeetingLillebælt er et samarbejde mellem hoteller og mødevenues i Middelfart og Fredericia, som altid er parate til at facilitere dit firmas arrangement.

Din indgang til møder & konferencer ved Lillebælt
Om du er til kro eller wellness center, Michelin-restaurant eller pølsevogn, en rolig gåtur eller en hæsblæsende sejltur, kan vi altid møde dine behov til et arrangement ved Lillebælt. 

Er du mødebooker?
Tag et kig på vores samarbejdende venues i Middelfart og Fredericia. Her finder du komplet overblik over konferencefaciliteter og kapacitet. Lillebælt området er unikt til afvikling af møder og konferencer. Vi samarbejder med venues og messehaller i både Middelfart og Fredericia. Det betyder der er mere end 3.400 sengepladser i en radius af 15 min. kørsel.

Time-out på konferencen
Når der er brug for et pusterum, tilbyder vi en lang række oplevelser og gruppeaktiviteter til dine mødegæster. Her er mulighed for at gå ovenpå Den Gamle Lillebæltsbro, dykke ned i Lillebælt, rundvisning i dyrehaven, Hvalsafari og meget mere.

Meeting Lillebælt er på alle måder et nærliggende valg

Sixtus Sinatur-Lillebælt
Venues

15 skarpe, professionelle konferencehoteller indenfor 15 minutters kørsel i Danmarks mest centrale og professionelle mødedestination.

Segway-gruppetur-Hindsgavl Halvøen-Middelfart-Lillebælt
Oplevelser ved Lillebælt

Få et fuldt overblik for oplevelser og aktiviteter ved Lillebælt, der kan styrke eller give adspredelse til teamet ifm. jeres møde.