Planlæg din ferie ved Lillebælt

Fredericia og Middelfart ligger i hjertet af Danmark, midt i Naturpark Lillebælt og tæt på nogle af største attraktioner i Danmark. Der er kun lidt over 1 times kørsel fra den tyske grænse, omkring 3 timer fra færgerne i Hirtshals og Frederikshavn og under 2 timers kørsel fra København.

Infrastrukturen i området er god og uanset om du kommer med offentlig transport, fly eller bil er det nemt at komme frem. Med vores app har du tips og informationer med i lommen. 

Der går tog til Fredericia og Middelfart flere gange i timen, og fra stationerne i begge byer er der kort afstand til vores overnatningssteder.

Fra Lillebæltområdet er der under en times kørsel til Billund Lufthavn. Her er der flere daglige og direkte ankomster og afgange til de større europæiske byer.

Alle veje fører til Lillebælt

Du kan nemt nå Lillebælt uanset om du rejser med bil, bus, tog, fly, taxa, cykel eller gåben. 
Når du er fremme hos os, er det også nemt og bekvemt at komme rundt i området. 

 

Offentlig transport

Når du skal til og fra Fredericia og Middelfart eller rundt i Lillebæltområdet, er der masser af offentlige transportmuligheder. På www.rejseplanen.dk kan man altid finde den nemmeste vej fra A til B, uanset om man vil med tog eller bus.  Tog Hver time kører der flere forskellige tog til...

Delecykler i Middelfart - lej, lås og betal via app

Brug for en pause i naturen, men glemt cyklen derhjemme? Fortvivl ej - du kan nu leje delecykler i Middelfart når det passer dig. Om du er bosat i Middelfart, er på besøg fra en anden by eller kommer som turist, så er der en cykel til dig!  Middelfart Kommune har fået opsat 20 delecykler...

Taxa, bus og biludlejning

Har du brug for en taxa i Lillebæltområdet, skal du ringe til Taxa Fyn, som dækker over både Fredericia Taxa og Middelfart Taxa.

Transport fra Billund Lufthavn

Der er jævnligt busafgange fra Billund Lufthavn til Vejle med tog forbindelser til Fredericia og Middelfart. Turen til Fredericia tager ca. 55 minutter. Turen til Middelfart tager ca. 65 - 80 minutter. Find afgange og priser her   Flixbus stoppesteder 7000 Fredericia, 2 stop:- Jernba...

Transport fra Kastrup Lufthavn

Der er jævnlige tog fra Kastrup Lufthavn til Fredericia og Middelfart. Turen til Fredericia tager ca. 2½ time. Turen til Middelfart tager lidt over 2 timer. Find afgange og priser her   Flixbus tilbyder billigere afgange fra København Lufthavn. Flixbus stoppesteder7000 Fredericia, 2 ...

Havne og marinaer

Alle veje fører til Lillebælt - også vandvejen. Kommer du sejlende på besøg, har vi masser af hyggelige havne tæt på by og natur.