VisitLillebælt
Gåtur på Bøgeskov Strand

Ferie for to

Området ved Lillebælt danner den perfekte ramme om en romantisk tur for to. Tag hinanden i hånden og kom helt ned i gear med fantastisk natur, kultur og gastronomi. 

En aften i byen....

Ti Trin Ned Michelinrestaurant

Ingen romantisk ferie uden en middag ude i byen. Heldigvis bugner Fredericia og Middelfart med hyggelige restauranter, caféer og barer.

Tag på Michelinrestaurant og forkæl jeres sanser med et måltid ud over det sædvanlige og slut aftenen med live musik eller en tur i teatret.

Hyggelige aktiviteter

Hold helt ferie og brug dagene på hyggelige oplevelser. 

Find roen eller mærk pulsen sammen...

Udforsk den smukke natur omkring Lillebælt. Her kan I finde ro og romantiske gåture og aktiviteter i naturen, der giver sus i maven og sved på panden.

Lillebæltområdet har noget af Danmarks bedste natur med kilometervis af strande og grønne skove. Gå en lang tur langs vandet eller hop i en kajak og se det hele fra den anden side. 

Drømmeseng eller stjernehimmel...

Uanset om I ønsker at bo centralt i byen eller i grønne omgivelser, har Fredericia og Middelfart en perlerække af skønne overnatningsmuligheder. 

Er I til romantisk weekend på et luksushotel, et hyggeligt Bed & Breakfast eller sover I hellere under stjernerne i et shelter?

Bliv viet ved Lillebælt

Hvis romantikken blomstrer og I drømmer om at sige ja til hinanden, kan Lillebæltområdet byde på de perfekte rammer lige i hjertet af Danmark.

Her finder I en bred vifte af flotte kirker, smuk natur, hoteller og restauranter. Vælg selv om I vil vies i kirken, på et af rådhusene eller under åben himmel i skøn natur. 

Der er masser af muligheder for enhver smag og ethvert bryllupsbudget. Kig nærmere på kirker, natur, hoteller og spisesteder her på siden eller kontakt VisitFredericia eller VisitMiddelfart, hvis I har lyst til at høre mere.