Opskrifter - Lillebælt - Middelfart

Opskrifter fra Lillebælt

Foto: Plexer

Udforsk den lækre madlavning fra Lillebælt. Hos vores hoteller og restauranter er smagsoplevelserne mange, og man kan tage på en helt unik gastronomisk tur med deres specielle retter, desserter og brød.

Hvis du ikke kan komme til Lillebælt, må Lillebælt komme til dig.

Hoteller og restauranter ved Lillebælt har været så venlige at dele en eller flere af deres mest populære og spændende opskrifter med os, så du kan få lov at prøve kræfter med dem derhjemme.

Lokale råvarer og ingredienser er som regel det, der bruges i opskrifterne, og det opfordrer vi også til, når du skal ud at handle ind - køb lokalt, og bak op om dit lokale forretningsliv. 

 

Hindsgavl Chokoladecreme

Det smukke og historiske Hindsgavl Slot er beliggende ved Middelfart ud til Lillebælt. Slottet er omgivet af smuk natur, og det er svært ikke at lade sig betage.

Brenderuphus Hindbærsnitter

BrenderupHus er en økologisk butik med en lille café beliggende i Brenderup. Vi har et bredt udvalg af økologiske produkter.

HOLMs Hønsesalat

Besøg Holms Restaurant i Middelfart og få en oplevelse ud over det sædsvanlige. Omgivelserne og den hyggelige atmosfære er garanti for en hyggelig aften.

Severin Salade Nicoise

Severin har en meget god beliggenhed, udsigt over Lillebælt og skov i baghaven. Så der er rig mulighed for at nyde den enestående udsigt og overlade resten til os.

Hindsgavl Ramsløgskapers

Comwell Rugbrød

Comwell Kongebrogaarden beliggende i smukke omgivelser lige ned til Lillebælt med skøn udsigt og udsøgte mødefaciliteter.

Severin Bounty Kage

Naturpark Lillebælt Syltet Tang

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark. En marin naturpark med det strømmende bælt som kerne, omkranset af smukke kystnære landskaber.

Naturpark Lillebælt Tangsalat

Naturpark Lillebælt Pasta med tang

Naturpark Lillebælt Havtornsnaps

Naturpark Lillebælt Brombærsnaps

Naturpark Lillebælt Snaps med bøgeblade