Over stok og sten ved Lillebælt

Foto: Niels Martner

Udforsk den smukke natur omkring Lillebælt til fods. Her i kystlandskabet finder du vandreruter med gamle skove, rolige strande og spændende historie. Foretrækker du løbesko frem for vandrestøvler, egner vores ruter sig også perfekt til det. 

Vandreruter ved Lillebælt

Lad dig inspirere til en idyllisk vandre- eller løbetur i naturen omkring Lillebælt. Er du mere til planlagte/guidede ture så har vi et bredt udvalg, du kan komme med på.

Vandreruter 0-5 km

Middelfart og Fredericia har masser af korte vandreruter, hvor alle kan være med. Ruterne fra 0-5 km går igennem by, skov, langs vand og ved moser.

Vandreruter 5-10 km

Vil du gerne gå lidt længere, så prøv en af vores ruter på 5-10 km. De tager dig godt ud i naturen, langs vand, strand og moser.

Vandreruter fra 10 km

Her er ruterne for dem, der er klar på en lang tur. Har du god tid og gode ben, så prøv fx "Lillebæltstien" - en af Danmarks smukkeste vandreruter.

Oplev den snoede fisketrappe ved Brende Mølle eller Dyrehaven på den unikke Hindsgavl Halvø med udsigt til Lillebælt. Du kan også komme tæt på naturen i skovene omkring Fuglsang, Hannerup og Trelde Næs.

Tomme maver og trætte fødder

Uden mad og drikke dur vandreturen ikke.... Og hvad med et hvil undervejs?

Picnicområder

Er du er til frokost i det fri – så er området ved Middelfart og Fredericia stedet. Vælg én af de skønne strande, en bakketop med havudsigt eller et b...

Café, restaurant og fastfood

Foretrækker du et frisklavet måltid, så byder Fredericia og Middelfart på stort udvalg.

Overnat i det fri

Befinder du dig bedst under åben himmel med naturens lyde og udsigt til stjernehavet, så er der mange muligheder på Middelfart og Fredericias naturlej...

Campingpladser

Middelfart og Fredericia byder på fantastiske campingpladser, der alle ligger ved vandet. Hav, skov og strand er de ord, der bedst kendetegner camping...