VisitLillebælt
Golfbane med udsigt over Gamborg Fjord-Middelfart-Lillebælt

Golf ved Lillebælt

I Naturpark Lillebælt er der kort afstand mellem de gode golfoplevelser med gode overnatningsmuligheder i nærheden. Vores golfbaner har udfordringer til både de øvede og uøvede golfspillere.

Vil du have naturen helt tæt på eller udsigt til Danmarks største Naturpark på teestedet, så er Lillebælt området en ideel golfdestination.
Med fire fine golfbaner inden for 30 min. afstand får du en stor variation med alt lige fra kuperet terræn, bynær baner og åbne seaside baner. Så her er der god mulighed for at stille skarpt på næste slag.
 

Try3Golf

Med Try3golf Greenfeen får du mulighed for at spille golf på de tre forskellige golfbaner, Fredericia Golf Club, Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golf Club.
De tre golfbaner er udfordrende på hver deres måde. Fredericia Golf Club ligger i kuperet terræn med sø tæt på mange af hullerne. Golfklubben Lillebælt ligger langs kystlinjen tæt på Middelfart Marina og giver udsigt til Lillebælt fra alle hullerne. Birkemose Golf Club ligger i et bakket landskab med kuperet golfbane og udsigt ud over dalen. Book golf tid.

Try3Golf - Ophold ved Lillebælt

Tag på golfferie i Naturpark Lillebælt og spil på 3 skønne golfbaner i Middelfart, Fredericia og Kolding. Bo på udvalgte overnatningssteder som tilbyder attraktive golfophold.

Liste
Kort