Dykning og snorkling i Lillebælt

Foto: Helle Thomsen

Variationen under overfladen er unik, og med 19 gode dykkerspots og 2 snorkelstier indenfor en radius af 10 km er mulighederne mange: Oplev dyk på to større stenrev, vægdyk, strømdyk og dybdedyk direkte fra stranden. Netop det har gjort Lillebælt til et af Nordeuropas bedste dykkerspots.

Lillebælt er kendt for sine stenrev, undervandsstier og for Væggen, som strækker sig fra Søbadet til Kongebrogaarden ved Den Gamle Lillebæltsbro. Her er fyldt med liv – store kolonier af søpunge, lyserøde jordbærpolypper og kæmpestore sønelliker. Ved Lillebælt er der garanti for storslåede og uforglemmelige dykkeroplevelser. Mulighed for dybdedyk ned til 40 meter.

På med svømmefødderne...

Dykkerkort: Lillebælt  -  Øhavet

Dykkersteder, undervands-og snorkelstier

Dykning og snorkling i Lillebælt er enestående. Variationen under overfladen er unik, og med 19 gode dykkerspots og 2 snorkelstier indenfor en radius af 10 km er mulighederne mange.

Dykkerfaciliteter

Luftfyldestationer, skyllehus med rindende vand og brusere, dykkerudstyr m.m.

Oplevelser under vandet

Prøvedyk i Lillebælt, med guide på snorkelsti eller udforsk snorkelstien på egen hånd, leje af våddragtudstyr - du finder det hele her.

I Lillebælts vand finder du en af verdens største marsvinbestande. Det kan vi takke det mangeartede liv under overfladen for. Det er ingen tilfældighed, at dykkere fra det meste af Europa er vilde med at dykke i Lillebælt.

Havet er skønt...

Se filmene her og bliv inspireret til de mange oplevelser, der venter under overfladen i Lillebælt og Øhavet.

Dykning i Danmark

Dykning i Lillebælt

Snorkelsti i Lillebælt

Søbadet