VisitLillebælt
Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt - et hav af oplevelser

Marsvin

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark. Her hos os finder du en bred vifte af naturoplevelser og outdoor aktiviteter til hele familien. Både på land, til vands og i luften. 

Havet er skønt og her i naturparken er Lillebælt et slaraffenland for både små og store vandhunde. Her kan du bl.a. prøve hvalsafari, lystfiskeri, dykning, SUP-boards, kajak, snorkling og meget mere. 

Naturpark Lillebælt ligger i hjertet af Danmark - så kig forbi.

Hold ferie i Naturpark Lillebælt

Velkommen i Fredericia og Middelfart, midt i Naturpark Lillebælt! Her kan du glæde dig til en ferie fyldt med skøn natur og oplevelser indenfor historie, kultur, vandsport, sejl og fisketure, hvalsafari, Bridgewalking, dykning, og meget, meget mere.

Uanset om du er på cykel, gåben eller svømmefødder og om du rejser med familien, venner eller som par, så har Naturpark Lillebælt noget for dig. Året rundt kan du finde spændende oplevelser, gode overnatningssteder og masser af dejlige strande og natur.

Naturparken har især fokus på det marine område, Lillebælt. Her ligger der en masse helt særlige oplevelser gemt, både under og over overfladen.