VisitLillebælt

Visningstur med MeetingLillebælt

Mærsk: "Tak for en fantastisk oplevelse! Du har sammensat en fantastisk og inspirerende dag for os. Selv om vi skulle besøge mange steder og forskellige arrangementer, dagen forløb glat, som bestemt kræver en dygtig koordinering. Vi alle arbejder med møder og ved godt, hvor svært det er at koordinere så mange forskellige partner!Du har gjort det så godt!"

 Danmark Jægerforbund: "Så er jeg tilbage på kontoret og fyldt med fantastiske indtryk fra gårsdagens program. Sikke et program I havde arrangeret. Dejligt at se så mange locations – vender tilbage når vi har et relevant møde i pipeline. Men 1000 tak for de mange forkælelser og spændende (samt grænseskridende) oplevelser i løbet af dagen. Det var top professionelt planlagt og gennemført. Ros ros ros! Mange hilsener også til Julie"

 KL 1: "Tusinde mange tak for alle oplevelserne og fællesskabet for en uge siden. Hvor var det bare helt unikt. Og ja, jeg vil ønske, jeg kunne flytte mit topmøde til Messe C. Hvor er det en vidunderlig film, I har lavet og en ligeså hyggelig collage.Nu sidder jeg her i gråvejret og mindes de dejlige timer sammen med Jer."

 KL 2: "Endnu engang en STOR tak for sidst – det var nogle herlige inspirerende dage – og det var så fint at få hilst på konferencestederne – både de kendte ansigter og dem der siden er kommet til. Netværk er jo nøgleordet, og der blev netværket på kryds og tværs. Jeg er mægtig glad for min guldmedalje. Jeg vil forelægge dit fine tilbud om en visningstur i mit professionelle netværk – jeg giver dig en tilbagemelding efter næste møde, som er den 16. november 2017."

 Optik Team: "Mange tak for en fantastisk dag sammen med dit gode team af dygtige folk i området. Selvom jeg kender de fleste steder, var der flere aha oplevelser og nye ting. Jeg kan fortælle at vi allerede har haft et møde med Messe C og Elke, for at tale streetfood, sharefood, som var dagens nye buzzwords."